3. elokuuta 2015

Like an orang-utangEn edes tiedä mistä taas aloittaa. Tämän videon ns. lupasin julkaista tänne blogin puolelle vaikka häpeän silmät päästäni taas vaihteeksi. Video on kuvattu siis tiistaina 28.päivä jona ratsastin molemmat hepotit. Santun kanssa käytiin kevyt maasto ja meinasin jo olla ratsastamatta Turoa koska Superi veteli taas kipeää kättäni jonka seurauksena alkoi pistävä kipu.
Tajusin sitten ratsastusvyön riippuvan satulatelineestä ja hoksasin että voisin kokeilla miltä suomiputte tuntuu satulatta. Jälkeenpäin ajatellen en olisi edes kahvallista vyötä tarvinnut, mutta olipahan se kuitenkin henkisenä tukena mukana.
Kahdesti meinasin tipahtaa kun herra alkoi pukittelemaan. Ensimmäistä tapausta videolla ei näy koska se osui juurikin oikealle, lyhyensivun kulmaan joka ei mahtunut kameran linssiin. Äänet kyllä kuului kun ärähdin hevoselle, mutta leikkasin ne pois. Sitten on tuo pukki-episoodi mikä näkyy videolla laukatessa, tämä ei ollut niin paha kuin aiempi. Hieman vain horjahdin pukeista ja siirryimme takaisin laukkaan juuri samasta kohdasta missä pukittelut alkoivat ja homma jatkui.

Alla kuvakaappaus aiemmalta ratsastusvideolta mitä en taida julkaista tänne vaikka se menikin ihan hyvin.

3 kommenttia:

 1. Ihan superihana ulkoasu! <3 Uuden lukijan sait itelles :-)

  VastaaPoista
 2. Ihana nimi blogilla! Hyvinhän tuota pysyit kyydissä kaikesta huolimatta ja tosi kivan näköistä menoa. :)

  - Elämän murusia -

  VastaaPoista
 3. Moi! Haastoin sut tekeen Liebster Awards- haasteen. Lisää voit lukee mun blogista http://munponielama.blogspot.fi/

  VastaaPoista