14. elokuuta 2015

Mikä ihmeen BEMER?

Olen luvannut tänne blogin puolelle kirjoittaa hieman tuosta meidän BEMER laitteesta mitä minä ja Santtu käytämme yhdessä sekä taloutemme muut jäsenet, kuten kissat. Tämä postaus sisältää siis tietotekstiä laitteesta, joka vaikuttaa mikroverenkiertoon.
Me käytämme Bemeriä ennaltaehkäisevänä ja terveyttä edistävänä hoitona n. 2-4krt. viikossa. Menetelmää voi käyttää valmistelevana toimenpiteenä(niinsanotusti lämmittelynä) ennen suoritusta tai palauttavana treenin jälkeen. Santulla käytetään myös kohdistettua hoitoa oej. vanhaan hankosidevammaan ja nyt myös takajalkoihin vuorotellen.

Fysikaalinen verisuoniterapia esim. selkäkipuihin ja lihasjännitykseen
 -BEMER parantaa mikroverenkiertoa sekä edistää verenvirtausta pienimmissä verisuonissa. Tämä parantaa kehon solujen suorituskykyä, joka puolestaan auttaa kivun helpottumisessa sekä tukee kehon omia itseään korjaavia prosesseja

Toimiva mikroverenkierto tukee immuunivastetta ja auttaa ennaltaehkäisemään sairauksia
-Säännöllisesti käytettynä fysikaalinen verisuoniterapia tukee kehoa tehokkaasti taistelussa sairauksia ja kehon toimintahäiriöitä vastaan sekä tukee kehon omia parantumis- ja uudistumisprosesseja.

Hoitoalueet
Fysikaalista verisuoniterapiaa käytetään monissa eri yhteyksissä. Mikroverenkierron paraneminen eli parempi veren virtaus pienimmissä verisuonissa tukee terveyttä, immuunijärjestelmää ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Vuosien kokemukseen perustuen BEMER on jatkanut fysikaalisen verisuoniterapian kehittämistä, tehden uraauurtavia havaintoja paikallisten ja humoraalisten säätelyjärjestelmien biorytmeistä. Tehokas mikroverenkierron stimulointi tukee kehon kaikkein tärkeimpiä säätelymekanismeja koskien ennaltaehkäisyä, paranemista, palautumista ja uusiutumisprosesseja. Terapiaa voidaan käyttää myös lukuisissa hoidoissa ja indikaatioissa.MIHIN BEMER-TEKNOLOGIA PYSTYY?

 • vähentää tulehdusalttiutta
 • vahvistaa vastustuskykyä
 • suojaa paremmin vapailta radikaaleilta
 • parantaa elinten ja kudosten ravinteiden saantia ja edistää kuona-aineiden eritystä elimistöstä
 • vähentää stressin seurauksia
 • tukee häiriintyneitä paranemisprosesseja
 • parantaa suorituskykyä ja kestävyyttä
 • lyhentää palautumisaikaa ja vähentää loukkaantumisriskiä urheilussa


 •  Bemerillä on myös laite joka on suunniteltu hevosille joka kestää tallin epäpuhtauksia, BEMER VET joka on vaativaan käyttöön suunniteltu järjestelmä joka pystyy samaan kuin kaikki muutkin laitteet.

  linkki videoon


  Kiinnostuitko? Lisätietoja BEMERistä saat minun kauttani sekä seuraavasta linkistä :

  3 kommenttia:

  1. Missä lukee näitä Bemer laitteiden hintoja? Olen pitkäänollut jo kiinnostunut mutta en löydä hintoja mistään.

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. Sinun täytyy ottaa rohkeasti jälleenmyyjiin yhteyttä ja kysyä hintaa. Itsekkään en tällähetkellä tiedä täysin minkähintaisia laitteet ovat.

    Poista