27. elokuuta 2015

JalkapotilasPotilaamme Santtu tervehtyy pikkuhiljaa ja koipi on tukevampi jokapäivä. Pääsi vuokraajakin jo herran selkään ottamaan muutaman kierroksen kävelyä kentällä juoksutus tuokion jälkeen jonka päämääränä oli katsoa Superin liikkeet ja todeta ne puhtaiksi. Sokerina pohjalla oli vuokraajan ja Santun join-up juoksutuksen yhteydessä!

Olemme Santun kanssa harrastaneet nyt maastakäsittelyä paljon mikä meinaa kentällä vapaana hölkkäämistä, venyttelyä, temppuja sekä join-up harjoituksia. Punaturkki on saanut myös bemer hoitoa isommalla teholla mikä on virkistänyt hevosta paljon ja energiaa riittäisi vaikka muille jakaa.
Täytynee myös alkaa kohta lisäämään rehuja kuppiin, sillä ruunan rupsukka meinaa hieman laihtua vaikkei sen enempää nyt liikukkaan. Laidunkauden aikana Superi on syönyt vain mineral plussaa ja biotiini jauhetta.

Heinää täytyy ostaa lisää ja kengittäjä kutsua vuolemaan herrojen kaviot sekä katsomaan Superin hampaat. Ennen jalan kipeytymistä herra nimittäin ei suosinut kuolaintuntumaa ollenkaan ja syö toisepuoleisesti joten ehkäpä herralla on piikkejä. Edellinen raspaus ei onnistunut kamalan hyvin, ainakaan ei näyttänyt siltä kun ell. sijainen vähän vain hipsutteli hampaita raspilla.

Tästä uuteen nousuun ja toivonmukaan Superi pääsee tekemään vielä normitreeniä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti