2. syyskuuta 2013

Let's Draw! - Tiia & Voitto

Heissan taas, en oel vähään aikaan tehnyt postausta sillä meillä on edelleen tämä muutto päällä, tai siis nyt pikkuhiljaa ohitse. Olemme saaneet laatikoita puretta ynm mukavaa. Kissat ovat asettuneet taloksi ja minä itse tietenkin Chrisin kanssa :D
Tässä vaiheessa on pakko sanoa että tili tuli ja tili meni. Saatiin palkkarahoja Jorojaisten keikoista hyvään lykkyyn tämän muuton kanssa että saatiin ruokaa ostettua.
Mutta mutta.. asiaan siis nyt. :D

Olen tässä piirrellyt lähiaikoina aika paljon hevos aiheisia töitä ja kehittynyt jotenkin/jollain tasolla niin ajattelin piirtää jonkun suosikki bloggaajani. Tällä kertaa piirsin Tiian & Voiton, sillä he tosiaan kuuluvat toisilleen ja ovat täydellinen pari. Onhan heillä tietty paljon vielä opittavaa toisistaan mutta yhteistyö toimii ja se on kultaa. (:
Käykää ihmeessä katsomassa heidän bloginsa ellette jo tiedä kyseistä parivaljakkoa!
http://lillivoitto.blogspot.fi/
Valitsin blogista hyvän yhteiskuvan Tiiasta & Voitosta mitä sitten aloin toteuttamaan. Kuvan tietää varmasti moni sillä se on kaunis kuva :3 Ja pyydän anteeksi ettei jokaisesta välivaiheesta ole kuvia sillä en jaksanut/muistanut niitä ottaa kuin muutaman mutta toivottavasti ette pahastu :D
Piirros on tehty ruudukoiden avulla. Eli piirrän ruudukon suorilla viivoilla tietyillä välimatkoilla mallikuvan päälle ja samanlaisen ruudukon, joskin isompana tai pienempää omalle piirto pohjalleni ja alan siitä työstämään piirrustusta. Näissä wip kuvissa ei oel näkyvissä ruudukkoa sillä Gimp ohjelmalla tyskentelen tasojen kanssa ja ruututason saa pistettyä pois näkyvistä että saisitte enemmän selkoa piirroksesta. (:

Aloitin piirtämisen tekemällä harmaan hevosen muotoisen pläntin keskelle piirto aluetta ja aloin varjostelemaan siitä Voittoa. Värit nappasin alkuperäisestä kuvasta tietty, joka oli minulla työ alueen oikeassa ylä kulmassa mikä ei tässä vielä näy sillä otin sen pois näkyvistä :D
 
 Tässä seuraavassa vaiheessa näemme että olen saanut Voiton jo melkein valmiiksi ja mallikuva näkyy tuolla yläkulmassa. Ja niinkuin huomaatte, pidän mallikvan pienenä ja hieman pikselöitän sitä työkalulla että saan selkeät värit otettua siitä. Tässä olen siis valoittanut Voiton melkein valmiiksi, mutta turpa on vielä tekemättä. Tämä siksi, koska jätän parhaat palat viimeiseksi ;) Tykkään varjostaa ja piirtää hevosten turpia :D
Tässä välissä ei ollut kauhean iso hyppy sillä en koskenut Voittoon lainkaan ja tein Tiiasta hahmotelman. Ja taas kerran nappasin mahdollisimman hyvän sävyn hahmoon että siihen saa helposti valot ja varjot tehtyä. (:
Tämä vaihe oli kaikkein ärsyttävin. Nimittäin suitset, niitä en tykkää tehdä en ollenkaan :D Joten siinä sivussa tein hieman Voiton turpaa liehittääkseni kitkerää vihaa suitsien varjostamiseen! Jeehaa! Mutta siis, suitsissa tein aivan niinkuin muussakin, valitsen mahdollisen keskivärin ja varjostan/valotan lopputloksen.
Tässäpä sitten olen saanut tehtyä Tiian osan 80% valmiiksi ja Voitto on 90% valmis. Tiialta puuttuu siis vielä hiukset ja paidan varjoja. Voitolta puuttu vaan harjas ja pieni pinta hiominen. :D
Tässäpä on sitten valmis tuotos. Meinasin pistää tähän vielä taustattoman version mutten löytänyt sitä koneeni syövereistä joten jääköön. :D Tausta on kehno, mutten keksinyt muuta ja alkuperäisen kuvan tausta oli liian vaikea minulle monella tavalla. Joten en jaksanut alkaa leikkiä sen kanssa, mutta yritin kuitenkin :D

Arvioitu teko aika: 24h
Piirsin tätä siis kahtena päivänä ja välissä oli muutama tunti skyrimillä leikkimistä, kissojen hoitamista ynm mukavaa elämääni liittyvää hösläämistä (:

Tässä olen jokupäivä menossa taas katsomaan Santtu poikaa ja toivottavasti mahdollisimman pian sillä poikaa on jo kovai kävä. Toivottavasti saisimme sille nopeasti kaverin että se pääsisi taas meidän hoiviimme. (:
Mutta tässä oli tämän päiväinen postaus. Ehkäpä huomenna lisää? :D

21 kommenttia:

 1. Ootko piirtäny ton koneella !?!?! HIENO !!!!!!toi näyttää siltä et siinä on vaihettu vaan tausta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tietokoneella. ei tuommoista jälkeä ihan mun maalaus taidoilla vielä saa :D

   Poista
 2. siis tää on ihan sika hieno!

  VastaaPoista
 3. mitää ootko piirtäny ton tietokoneella? :oo sulla on aivan älyttömän hienot piirtämisen lahjat! nimittäin koneella piirtäminen ei oo mikää yksinkertasin juttu:) HIENO! ja kiva blogi, sait yhen lukijan lisää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tietokoneella tehty. En ihan tämmöistä lahja työtä viitsi maalata sillä maalaus pohjat on nykyään kalliita :D Teen kyllä tilauksia x)

   Poista
 4. Vähänkö upee! <3
  Millä ohjelmalla tää on toteutettu? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, piirrän ja teen grafiikkaa gimp 2.6 ohjelmaa käyttäen (:

   Poista
  2. käytätkö piirtöpöytää, jos käytät niin mitä? jos et niin upeaa jälkeä saat kyllä hiirellä :D

   Poista
  3. Ihan läppärin kosketushiirtä käytän kun piirtopöytä ei toimi D:

   Poista
 5. HERRAJUMALA SÄ OSAAT PIIRTÄÄ IHA SIKA HYVIN :O

  VastaaPoista
 6. haluutko tehä mullekki :DD

  http://bblingblingg.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti en tee pyynnöstä. Teen maksua vastaan tai joskus otan jonkun bloggaajan/kaverin kuvan mistä piirtelen kun on aikaa ja huvittaa tehdä ilmais töitä (:

   Poista
 7. ihan. sairaan. upee. :oooo
  ootko linkannu tätä tiialle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenhan minä (: Hän julkaisi sen facebookissaankin jonka ansiosta sain lisää lukijoita blogiini xD

   Poista
 8. noi kuvat on todella upeita!

  VastaaPoista