19. marraskuuta 2012

Viimeiset 3 päivää..

Lauantai
Lauantaina kävin Santun kanssa maastossa ja kaikki ei mennyt niinkuin suunniteltiin, sillä traktori tuli vastaan heinäpaaleja kuljettaen ja Santtu pelkää niitä kuollakseen. Tämä poju sai sellaisen hepulin että kääntyi aika rivakasti tulosuuntaan ja laukka-ravi sekoituksella äkkiä pois. Pysyi silti lapasessa senverran että hiljenti peistaamaan ja päästiin kääntymään yhdelle pihalle ja odotimme raktorin menevän ohi.
Ihmetytti kovasti miksei raktori pysähtynyt vaikka käsimerkkiä näytin että pysähdy ja hevonen pelkää.. Mutta eei, kun kovempaa vauhtia ohi.. :/ Ärsyttää tollaset ihmiset.. Mut ei voinut mitään. Santtu oli sitten hysteerinen loppulenkin. Käännyttiin hetkenpäästä takaisin kotiin ja yritti jatkuvasti ryöstellä raviin. Peistasi kokoajan. Ja kun tiedätte jotkut, Santtu ei osaa vielä pysähtyä käskystä. Se heittää päätään ja menee kovempaa. Noh, närkästyin ja vedin ohjista senverran että se peruutti hieman ja käänsin todella pienelle ympyrälle jotta saisin sen pysähtymään. noh, ei kun ympyrästä irti ja kiitoravia eteenpäin.. Onneksi en tippunut sentään.. muuten olisin ojassa maannut..
Muttah, sain siinäkin pidettyä ihan hyvin ettei aivan älyttömästi pääsisi käsistä. Kun pääsimme tien päähän ja siitä olisi pitänyt mennä isoa autotietä pitkin parisataa metriä koti tielle hyppäsin selästä alas.. ja kyllä.. ravista. Ei tuo idiootti osaa pysähtyä vaikka sen ajaa puuhun. :D Muttah, hieman vitutti kun meni niin huonosti,. mutta ymmärtäähän sen jos ei pariin viikkoon ole liikkunut niin.. Köh, virtaa löytyy. :D
Muttah, sitten kotiin ja tallin eteen. Itkin siinä hetken ja olin aivan luovuttavassa Santun suhteen.. ja itseni, kunnes se painoi päänsä syliini ja lohdutti.<3
Tein sinne Santulle lupauksen etten jätä sitä ikinä ja jos joskus joutuisin siitä luopumaan, etsisin sille hyvän ylläpitokodin. En halua Santtua myydä ikinä kenellekkään muulle. Rakastan sitä niin paljon. (:
Illemalla tulikin sitten isoveli ja hänen tyttöystävänsä käymään ja vähän alkomaholia juotiin. Minä en plajoa viitsinyt kun oli paha olo.. :/ Muttah, puoli kolmen aikaan nukkumaan ihan hyvissä, mutta väsyneissä mielissä.

Sunnuntai
Tämä päivä menikin sitten ihan hyvin. (: Aamulla Santtu ulos pariksi tunniksi kunnes taas ratsastelemaan. Tänään meni paljon paremmin kuin eilen. Kävimme kurvittelemassa pellolla ja ai että kun Santtu tykkäsi juosta ja avata raajojaan. :P Meillä oli omatekemä ratsastusloimi mukana ja se valui kokoajan Santun oikealle kyljelle.. :D Nosteleppa sitä siinä sitten kun heppa juoksee alla..
Noh, kyllä kaikki meni ihan hyvin sen loimenkin puolesta loppujenlopuksi. Hypittiin risukasojen yli ja nosteltiin laukkaa. Ja hyvinhän se laukka sieltä löytyi. Vaikkakin kiitoravista se vasta nostelee, mutta kuitenkin. (: Painan aina laukkapohkeet uudelleen kun Santtu nostaa laukan ja kehun taputtaen kaulalle. Kyllä se siitä sen vielä oppii. Ainakin toivotaan niin niin päästään estekisoihinkin osallistumaan. :D
Muttah, kun tulimme pellolta alkoi hämärtää ja menin hakemaan veljen tyttöystävän sisältä ja pistin Santun selkään. :D Keh, olen ilkeä >:) Hän siis pelkää hieman hevosia ja tippui pienempänä eikä sen jälkeen ole uskaltanut selkään. (: Hyvinhän se sitten meni kun taluttelin Santtua ja hän keikkuu selässä ja pelkää tippuvansa kun ei tasapaino vielä ole kohdillaan, mutta kyllä se sieltä löytyi ja ravattiinkin hieman. (: Vaikkakin tämä huutaa ''äääää!! Mä tipun kohta!!''
Haha :D Eipä tuo tippunut. Lupasi illemmalla lähdettyään meiltä facebookissa tulla ratsastamaan tunteja kun meillä on kenttä valmis. (:
Noh, sittempä oli Santun työt pulkassa tältä päivältä ja eikun varusteet pois ja talliin syöpöttelemään. Ilokseni huomasin että poju on aivan rapainen ja vielä neopren pintelit takasissa.. :D Ai että kun ne oli sitten mukava ottaa pois. x) No jaa.. :D  Otimpa pois ja pistin heinälatoon kuivumaan. Harjasin Santun ja vein talliin ja annoin heinät. Myöhemmin veion iltaheinät ja paaaljon porkkanoita ja leipää. Kauraa en ole nyt pariin päivään antanut koska energiaa löytyy liikaakin. :D Mutta sitten päästin pojun nukkumaan ja menin itsekkin koska seuraavana päivänä kouluun taas. :/

Maanantai
Tämä päivä olikin kotipäivä koska ei rahaa ollut kouluun lähteä bussilla ja äitini ei halua kuluttaa bensaa. Joten Santulle aamuheinät karsinaan ja senjälkeen kun ne oli syöty vein sen pihalle ja sinnekkin heinää tietty. (: Muttapah, menin sisälle siitä ja kuinka ollakkaan halusin huomiota poikaystävältäni ja menin sängylle makaamaan ja odotin hänen tulevan viereeni mutta tuopa vain pelasi ja minä nukahdin.. Voi pylly.. päivä meni nukkuessa ja en sitten jaksanut mennä ratsastamaan. Olen nimittäin sellainen että jos nukun päiväunet en jaksa tehdä yhtään mitään kokopäivänä enää. :D Noh, illalla Vein Santun talliin poikaystävän kanssa ja siivosin karsinan sitä ennen. Tultiimpa sisälle ja jouduttiin meidän rakas kissa pestä kun on ripulitauti siihen iskenyt. Noh, hiiveä huuto kun joutu ämpäriin pestäväksi, mutta eipä tuohon muuta voinut keksiä. Mutta saatiin kisu pestyä ja tuotiin toinen hiekkalaatikko meidän huoneeseen sillä se tykkää nukua yöt meidän vieressä. (:
Sittempä tiskattiin ja tultiin koneelle.. Poikaystäväni pelaamaan ja minä kirjoittamaan tätä blogia kun on unohtunut ja hieman ollut kiireistä kun tuli isoveli ja kumppanit kylään. (:
 Muttah, parin tunnin päästä Santulle iltaheinät ja odottamaan huomista kun vitamiinit tuleepi ja lisää kutteria talliin. (:

-Tässäpä olikin kolmesta päivästä tekstiä, toivottavasti joku jaksaa lukea vaikkei kuvia nyt olekkaan mukana. Ei kukaan jaksanut tulla kuvaamaan meitä pellolle ynm. Joten. Ehkä ensikerralla kuvia? :D

Kuittaus, Kuurasusi~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti