29. marraskuuta 2012

Pakkanen kiristyy

Pakkasta on nyt riittänyt näinö parina päivänä hyvin ja toivotaan että lumikin tulee nopeasti perässä ja pysyvästi. Vaikken lumesta niinkään välitä.. Mutta on kivaa ratsastaa uppohangessa! Ja pääsisi hiihtoratsastusta järkkäämään pellolle jos täällä Outokummussa olisi halukkaita kokeilemaan sellaista. (:

Eiliseen palaan vielä senverran että palovammani jonka kiukaasta sain polveeni on pahentunut, mutta siedettävässä kunnossa kävellä ja liikkua. Side minkä kouluterveydenhoitaja pisti palovammaan eilen jäi kiinni.. Ja yritin ''repiä'' sitä pois veden avulla.. itku kurkussa. huusin ja kiljuin.. Minulla on siis todella alhainen kipukynnys haavojen suhteen ja panikoin eilen. Sattui ja kirveli niin paljon ja side repi nahkaa palovamman ympäriltä ja päältä. Olin aivan paniikissa, en muista siitä sinäänsä mitään muuta että sattui ja huusin. Äitini antoi minulle rauhoittavan pillerin että saisin otettua siteen pois ja sainkin sitten puolentunnin repimisen ja itkemisen jälkeen.. ja haava näytti silloin tältä...

 
Eli paljon pahemmalta kuin edellinen kuva minkä teille näytin jos vielä sen muistatte. Noh, tänään käytiin sitten lääkärissä ja siellä pistettiin rasvaside ja sanoivat että sekin saattaa jäädä kiinni eli veden kanssa ottaa pois.. niinkuin tuo edellinenkin. Eli NOUP for me.. Mutta piti se siihen ottaa että paranee.. onneksi sitä ei tavitse vaihtaa kuin vasta ylihuomenna.. Saan edes päivän levähtää kivusta.. Mutta kyllä tuohon polveen koskee kokoajan.. Kirvelee ja en voi liikuttaa jalkaa koukkuun enkä suoraksi.. se veneilee tuossa välimaastossa.. Noh, silleppä ei voi mitään.

Santtu oli tänään energinen ulkosalla, äitini vei sen tänään ulos sillä minä en kyennyt pistämään housuja jalkaani. Jonka takia en mennyt kouluunkaan. Eikä poikaystävänikään sillä ei saanut henkeä kurkkukivun takia ynm. Joten päätin valoisaan aikaan ottaa pojusta hieman kuvia, mutta eihän se silloin tietenkään tehnyt mitään.. :D Mutta tässä kuitenkin muutama kuva. Huonolaatuidia tosin sillä otin kuvia sisältä ikkunan läpi... Kuvissa näkyy samalla pojun uusi loimi. Vaikka onkin sadeloimi on se silti hyvin lämmin. Sopiva tällähetkellä kun toppaloimi on kostea. Kuivaamme loimet nykyään saunassa koska se on niin iso että mahtuu hyvin. Tänäämpä ei mitään kummoisempaa tapahtunut muuta kuin se lääkärissä käynti ynm.. Siirsimme kaappejä huoneessamme että saisimme uuden sängyn mahtumaan mutta kaappi olikin liian leveä ja ei mahtunut.. Nyt sänky on tuossa keskellä toista laitaa huoneessa sillä se ei mahdu seinän viereen päädystään kaappien takia. :D Noh, kyllä täällä mahtuu olemaan sentään.
Sain tänään vietyä lääkärikäynnin jälkeen Santun sisälle itse kun oli siteet palovamman päällä. Mutta siltihän siihen koski. Poikaystäväni vei Santulle talliin vettä ja olen kiitollinen hänelle että jaksaa auttaa minua hevosen kanssa nyt kun en itse viitsi kipujen takia kävellä.
Mutta juuh, pitänee viedä pojulle iltapala ja heiniä vielä ennen yöheinien antamista. Joten se ois moiks!

Kuittaus, Kuurasusi~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti