22. marraskuuta 2012

Kuumetta ja väsymystä

Elikkäs nyt on alkanut blogin kirjoittelu menemään kolmen päivän välein, mutta yritetään pitää se maksimissa siinä. :D
Mutta siis, olen ollut kuumeessa nyt pari päivää eli koti oloissa ollaan vietetty 'mukavaa' aikaa. Eilen poikaystäväkin jäi kanssani kotiin. Mutta tänään meni kouluun ja hyvä että meni. Ei miun takia tarvii kukkua kotona. :D
Tänään vaikka olikin kuumetta päätin ratsastella tuossa kotitiellä hieman. Santtu oli nimittäin aika energinen kun heitteli päätään laitumella ja riehui. Meinasin että kohta se tulee aidoista läpi kun ei ole sähköpaimentakaan vielä käytössä. Poikaystävä korjailee sitä, onhan hän sähkömies. :3 Olisin toki voinut pyytää äitiä tai poikaystävääni kuvaamaan ratsimistani Santun kanssa niin tekin näkisitte hieman pojua liikkeessä. (: Muttah, ravailtiin tuossa tiellä aina pellolle ja autotielle, ei tuo ole pitkä tie, vaan jotakin 50-70m pitkä väli mutta kyllä saatiin hiki pintaan. Pellolta tullessa on ylämäki ja siinä annoin pojun juosta niin kovaa kuin jaloista pääsi ja nostipa se muutaman kerran laukankin. (: On sillä hyvä laukka, mutta pitäisi päästä siihen istumaan pidemmäksi aikaa että saisi sitä korjailtua ynm. Eikö?
Noh, tosiaan kyllä siinä ainakin 30min juostiin ees'taas ja oli ihan kivaa. Kun saisi tuota liikutettua säännöllisestä niin pääsisi tiellekkin. Kyllähän sitä pääsisi nytkin mutta se on niin energinen aina että lähtee lapasesta :D
Meinasin tuota Santun kaulan kaarevuutta harjoittaa jos saisi ostettua jousto chambonit jostain halvalla. Niistä olen kuullut hyvää palautetta nimittäin. Martingaalilla kokeilin mutta ei tuo muutakun hepuloi kun ei saa päätä liikutella ylös.. Noh, kokeillaan chamboneita kunhan löytyy. (:
Santtu on nyt siis tyytyväisenä tallissa rouskuttamassa heinää. Niin juuh, pilasin sen imagon tuossa yksi päivä.. :D Yritin trimmata sen lautaselle tähtiä mutta niistä tulikin kukkia.. Vaikka oli sabluuna ja ynm.. Vaikka olenkin taide linjalla niin ei ne tähdet mitään helppoja ole.. D: Pah. no muttah, annoin niiden asettua ja nyt ne näyttää vähän paremmalta.. :D onneksi tein ne vasemmalle puolelle millä se makoilee niin karvat painuu hyvin tähden muotoon.
Ainiin! Saatiin tiistaina 25kg Racing Prix täysrehua ja Santulle nyt sitä alan antamaan. Katsotaan mitä tapahtuu. Se on syönyt sitä ravi uransa aikana usein, mutta nyt kun on ratsukäytössä niin ei ole tarve niin iso sille, muttah kun se on niin laiha.. Säälittää kun kylkiluut näkyy.. Lihotuskuurillahan se nyt on ollut ja pikkuhiljaa alkaa massaa tulemaan. (:
Muttah, tässä alkaa nälkä tulemaan kun ruoasta puhuu niin lopetampa tämän tähän niin pääsen jääkaapille kuppaamaan. :D

Kuittaus, Kuurasusi~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti