25. marraskuuta 2012

Viikonloppu


Jees, eli taas parin päivän jälkeen on aika pistää postausta. (:
Tälläkertaa olikin hieman kerrottavaa kuin yleensä.
Elikkäs, perjantaina lähdettiinkin Joroisiin päin sillä lauantaina oli töitä tiedossa minulle ja poikaystävälleni. Joroisissa oli nääs Jorojaiset. Eli jokavuotinen pieni tapahtuma. Olin siellä viimekinvuonna. Tosin fursuittaamassa Nitron kanssa.:D Tälläkertaa olin poikaystäväni kanssa fauni cosplay asuissamme. Alla olevat kuvat eivät ole kyseisestä tapahtumasta vaan tämän vuoden Traconista. (:



Toimimme siis pukujemme kanssa viihdykkeenä ja oli meillä parin  minuuti nesitys lavalla joka ei mennyt niinkuin piti ja emme edes halunneet lavalle.. :D Halusimme vain kierrellä ympäriinsä ja käydä hattarakoneella pöllimässä hattaraa. :D Kyllä! Siellä oli hattarakone. Serkkuni pyöritti hattaroita minun kanssani esityksen jälkeen ja huh että sen käsi oli hattarassa.. :D Miulla oli hanskat kädessä koska muotoilin hattaroita paremmiksi. Kyllähän niitä hattaroita tuli tehtyä aika lailla ja ylimääräistä syötyä. Koneeseen jää aina pohjalle irtonaista hattaraa mikä piti ottaa pois ja videä takahuoneeseen ja kun oli parisen hattaraa tehty telineeseen menimme herkuttelemaan. Olihan se aika mukava kokemus.
Ainiin! Ja ennen esitystämme.. Halasin taikuria! Jes! Eka kerta kun sain halata oikeeta taikuria.. :3 Mee is happy. No siis tiedän että ne on pelkkiä silmänkääntötemppuja mut mie tyksin. ^^
Mutta juuh, myöhemmin saattaa tulla palkka perässä ja saatiin suklaa joulupukit esiintymis palkaksi. Jotka on tietty jo syöty. :D

Äiti kävi Santulle ostamassa perjantaina sadeloimen ja uudet ohjat. (: Myöskin bandage harsoja 2kpl. Niitä saattaa tarvitakkin. Ei ihan turhaan ostettu. Ja mie tein jonkinsortin nimikyltin Santulle.. Löysin ladosta punasen laudan ja maalasin siihen. Hieman vammaa mutta saakutsa kelvata.
Muttah, tässä kuvat uusista tavaroista. :3



Santulla olikin sitten tänään tuo uusi loimi päällä ja en tajunnut ottaa siitä kuvaa, mutta katsellaan jos huomenissa tai joku päivä. :D Kaulakappale siihen täytyy vielä hommata ettei kaula kastu. Parka oli tänään kaula ja harja litimärkä kun satoi ja ripotteli kokopäivän.. :/ Muttah, sää on sää. Sille ei voi mitään.
Mutta äskempä vein iltapalan pojulle mihin sisältyi racing prix raetta, kauraa, leipää ja porkkanaa. (: Kyllä rouskutti mielellään. Klo. 20:00 sitten vielä yöksi heinää niin saapahan tekemistä. Mutta juuh, tuo poikaystävä tässä patistaa minua pelaamaan Skyrimiä.. sillä taisin luvata että kokeilen tänään. Katsotaan mitä tulee.. :D Toivottavasti en heti kuole ynm.. No muttah, öitä kaikille ja näkyillään taas! (:

Kuittaus, Kuurasusi & Santtu~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti