16. marraskuuta 2012

Parempi päivä

Heissan!
Elikkä tänään olikin hieman erikoisempi päivä.. :) Ei haluttanut mennä omaan kouluuni istumaan ja katselemaan tietyn henkilön pärstää ja kuunnella sen ''neuvoja'' ja ''selityksiä'' niin päätimpä mennä poikaystävän kouluun vierailemaan kun hänellä oli niin lyhyt päivä. Vain kahteentoista.. :D
Muttah, oli kivaa siellä liikkua kullan perässä. Ainiin! Hän on siis ICT alalla Outokummun teollisuuskylässä. (:
Samassa koulussa mutta eri rakennuksessa kuin minä. ^^'
Tänään koulumme tarjosi meille kaalikääryleitä~ NAM! Ja kakkukahvit kaupanpäälle ;)
Siitäpä ruokailun jäkeen loppui päivä ja menimme pelaamaan ilmakiekkoa kullan kanssa. Noh... hänhän rökitti minut 100-0.. mutten lannistunut! :D Ihmettelimme myöskin että mistä meidän rakas hojo-matkat bussi lähtee ja milloin.. noh.. kiertelimme ympäriinsä ja eksyimme kauppaan ja kulta osti alkomahoolia hieman.. Jota tässä kirjoittaessani hörpin.
Muttah, löysimme sitten bussin lähtöpaikan yläasteen pihasta(hyi :D) Muttah näinpä siellä rakkaan ystäväiseni Janeten jolla Santtu oli hoidossa ensimmäiset kuukaudet. (: Oli todella kivaa ratsastella Janeten ja Sennan(Janeten Arabi/Trakehner tamma) kanssa ihanissa pappilan maastoissa ja heidän pelloillaan. (:
Tässä hieman muistoja siitä ajasta..

Minua itseäni harmittaa kun ei tullut kuvanneeksi maastolenkkejämme tai otettua yhteiskuvia.. Mutta kylläkai se joskus onnistuu. (: Toivotaan niin eikö!?
Muttah, kengittäjä kävi tänään ja harmikseni en ollut paikalla koska ''ihana'' äitini ei tullut meitä hakemaan kun mäkätti taas joka asiasta.. Sitä risoo taas joka ikinen asia. ja uhkaa minua laitoksella, muttah, eletään päivä kerrallaan!
Oli todella mukavaa päästä kotiin kun äiti ei ollut kotona. Saipahan olla hetken rauhassa ja viedä Santun talliin. Ja ai ihmettä kun ei enää kaviot livettäneet jäisellä polulla. (: Sinneppä sitten pojulle heinää ja myöhemmin kaurat, porkkanoiden ja leipien kera mussuttamaan. Tarkistin vielä pojun kaviot, sillä en tunne kengittäjää hirveän hyvin ja haluan varmistua että kengät ovat hyvin paikoillaan ja kah, ei moittimista. (: Vaikkakin viivytteli tuloaan, teki hyvää jälkeä. (: Ja sanoipa äidilleni vielä että 3kk päästä tarkistaa että tarvitseeko uudestaan kengittää. Talvellahan ne kengät tippuu nopeammin? :3
Muttah, tässä mennään kohta kullan kanssa saunaan ja sitten hieman elokuvaa tai pelailua yhdessä ja nukkumaan.Joten, heissulivei!

Kuittaus, Kuurasusi~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti