11. marraskuuta 2012

Ensimmäinen Päivä Santtu Pihassa

Eli ensimmäinen kokonainen päivä Santtu pihassa ja on hyvä fiilis. Aamupuuhista tässä kerron kun ei videomateriaali saanut otettua päivältä tai illalta, en vaan jaksanut kuvata surkealla kännykällä. :D
Niinkuin videossa näkyy, Santulla on ''lievä'' hilse ongelma koska sillä on pidetty niinpaljon loimia päällä lähiaikoina. Mutta se on hoidettavissa helposti.
Tänään totuttelin Santun pysymään paikallaan kun nousen selkään jonkun pötikän päältä, tosin olin vain päitsien ja riimun kanssa laitsalla, mutta hyvin meni. Siinä pyörittiin varmaan 30min ja yritin päästä selkään ja loppujen lopuski käpöteltiin kymmenisen minuuttia laidunta ympäri. (: Hieman on vielä hiomista tietysti, mutta kyllä siitä selvitään!
Huomenna tulee kengittäjä käymään niin voidaan maastoonkin lähteä. Saatiin pellon omistajaltakin lupa ratsastaa pellolla niin aivan mahtava fiilis!
Katsotaan saanko huomisesta videomateriaalia kun Santtua kengitetään tai tehdään jotain jännää. (: Ja toivotaan hyviä pakkasia että päästään pellolle kurvittelemaan. Ei sentään liian kovaa koska talvi ja jää.. ^^
Mutta tämän postauksen jälkeen vien vielä pojulle iltaheinät, joten~

Aa juu tookin to me?
Kuittaus, Kuurasusi & Santtu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti