23. lokakuuta 2013

Vermeitä ja arvonta

Niin, vaikkapa lupasin teille viimeviikolle postauksia niitä ei kuulunut, miksi?-Postauksia ei tullut viimeviikolla sillä Santun selkä on vielä kipeä ja se kaikenlisäksi on pudottanut etukenkänsä. Kengittäjä kävi muistaakseni 10päivä ja poika pudotti kengän lauantaina käyntimme jälkeen. Kengittäjälle on ilmoitettu ja toivotaan että hän pääsee pistämään kengän paikalleen mahd. pian.
Olen käynyt hoitelemassa Santtua säännöllisesti paitsi tällä viikolla sillä meillä ei ollut rahaa, eli en päässyt bussilla tallille. Mutta tänään kävin tallilla siivoamassa karsinan, harjaamassa pojan ja kokeilemassa sen selkää mikä vielä kipuilee tietyiltä tahoilta. Sain eilen siis rahaa ja kävin tänään myäskin ostamassa Santulle racing prixiä, lämpölinimenttiä sekä harjan ja hännän selvitys ainetta sillä poika niitä tarvitsee.
Lämpölinimenttiä siis selkään, sillä kylmä ei todellakaan toimi. Ostin ihan tätä normaalia Supreme horse caren linimenttiä minkä toivon tehoavan edes jollain lailla. Ehkäpä ensiviikolla saan käpälöihini BEMER patjan jolla hoidan senlän kunnolla kuntoon. BEMERistä voit lukea lisää täältä: http://www.hevosia.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=4&Itemid=5
Sitten ostin Horse Powerin ''Shine effect'' harjanselvitys ainetta millä yritän ehkäistä Santun hännän takkuuntumistä ja huonokuntoisuutta. Sen harja ja häntä ovat todella huonossa kunnossa ja takkuuntuvat jatkuvasti kauheaan solmuun.
Tässä olen etsiskellyt Santulle muunlaisia tarvikkeita ja olen löytänyt uudet suitset, kuolaimen ja loimen. Loimi tulikin tänään postissa ja ihana mieheni sen minulle haki sillä välin kun olin Santun luona.
Loimi on fleece ja koko 155cm. :3 Isohko reikä pepun päällä, mutta korjasin sen ompelemalla kaksinkertaisella langalla. (:

Tässä kuva reiästä :D
Ja tässä ommeltuna. Nyt on hyvä kuivatusloimi pojalla :3 Ja sain vielä halvalla. (:
Huomenna käyn sovittelemassa pojalle loimen ja toivottavasti muut vermeet tulevat pian myös perille! (:

Osallistuin tässä arvontaan missä voi voittaa palkintoja, joten ehdotan että käyt ilmoittautumassa! ;)
Arvonnan löydät tämän linkin takaa. Arvonta on erään hevos-bloggaajan tekemä eli palkinnot luultavimmin sen mukaisia! (:

1 kommentti:

  1. Moi Sun blogis on iha sairaan kiva!♥ Luen sitä joka päivä! Käytkö kurkkaamassa blogini?
    Munhevoselamaa.blogspot.fi (:

    - Kiitos

    VastaaPoista