5. lokakuuta 2013

Uusi ulkoasu

No mutta, niinkuin näette, uusi ulkoasu on ottanut valtansa blogissani. Valitettavasti sanon että tämä ulkoasu ei pysy täällä pitkään sillä en itse tykkää tästä ollenkaan, mutta se saa kelvata nyt hetken ;)

Sain idean tähän ulkoasuun kuvasta minkä sain/löysin Santusta mikä komeilee vasemmassa yläkulmassa, blogin taustakuvana. Mutta se harmillisesti meni piloille koko idea kun aloin toteuttaa sitä keskellä yötä, noh. Saa kelvata. Nyt en jaksa alkaa värkkäämään uutta :D Ehkä sitten kun saadaan lisää HYVIÄ kuvia niin aletaan taas väsäämään uutta ulkoasua. (:

Santun kuulumiset
 Tässä olen nyt käynyt töissä ja tietysti touhunnut Santun kanssa niinpaljon kuin mahdollista. Olen juoksuttanut sitä kentällä ja tehnyt maasta käsin kaikkea mahdollista. Juoksuttaminen on kuitenkin ongelma. Santtu potkii vasemmalla takasellaan aina minuun päin oikeassa kierroksessa ja harjatessa sen selkää tulee potkua ja oireilua. Oireiden lähteenä saattaa vain olla lihaksettomuus, mutta kun potkua tulee vain vasemmasta takasesta eikä oikeasta niin ollaan tässä pohdisstu kaikkea että MIKÄ siinä on. Tultiin sitten siihen tulokseen että se on joko lihaskramppia tai -tulehdusta tai sitten muuta samantapaista.
Kävin eilen(Lauantaina) Santun luona poikaystäväni kanssa siivoamassa meidän karsinamme ja sitten harjaamassa Santtua. Päätin sitten kävelyttää ja taivutella sitä. Kun selkää kokeilee pienesti painaen läheltä selkärankaa säästä häntään, selkä oireilee aina selän keskivaiheilta ristiselkään asti ja yli missä se on kipein ja tulee pieni tai isompi reaktio takajalasta vasemmalla puolella. Oikealla puolella kokeiltaessa tulee pienempi reaktio vain selän/lautasten alueelta eli takanen ei nouse oikealta puolelta.

Tässä pohditaan hyvää hoitotapaa selän oireiluun ja yritetään ottaa ensin omin konstein selvää että mikä on vikana. Hieron myös Santun selkää aina kuin mahdollista jos kipuilut johtuvat vaikka lihaksen kireydestä. Vielä ei ole näkynyt helpotusta hieronnalla mutta se onkin pitempi prosessi, varsinkin tämmöiselle amatööri hierojalle :P Noh, opitaan yhdessä uutta vai mitä? Yritän olla Santun kanssa nyt kärsivällinen sillä en halua enää myydä sitä. Jos jsokus joudun rahan tai muun asian takia luopumaan tästä pojasta, annan sen vain ylläpitoon mahd. lähelle minua. Enää en tee sitä virhettä että petän hyvän ystäväni luottamuksen. Se pitää nyt voittaa takaisin joka on pitkä prosessi ja vaatii molempien osapuolien osallistumisen täysillä. Olemme kokeilleet vanhoja temppuja mitä Santulle opetin kesällä sen tullessa ja viime talvella. Eli kumarrusta, tavaroiden nostamista ja kavion antamista ynm. Mutten kauheasti vielä isompia askelia tee sillä hevosellahan ei ole lihasta melkeimpä ollenkaan. Takapäätä pitäisi saada vahvistettua mutta siihen tarvitaan hevosen luottamus että uskallan lähteä tämän höyryveturin kanssa metsään rämisemään talutus meinigissä tai selästä käsin. Se vie aikaa, mutta yritetään ainakin. (:

''Oisko sulla herkkuja? Eikö?''

 
''Kutittaa, rapsuta minua''

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti