17. joulukuuta 2016

Joulukalenterin luukku 17

Ihastellaampa tässä luukussa vanhoja bannereita. Nämä luukut mitä olette hetken pällistelleet ovat hätävara luukkuja. Mitä kävi? Aika vaan loppui kesken. Ideoita saa vielä antaa, mitä haluaisitte kalenterissa nähtävän! (ei olisi pitänyt tätä edes aloittaa kun on niin himputin vaikeata hommaa, nostan peukkuja niille jotka oikeasti jaksavat ideoida ja tehdä!)
Nämä bannerit ovat olleet siis blogissa, ensimmäisiä bannereita en löytänyt enää mistään ja nämäkään eivät taida olla täysin oikeassa järjestyksessä. Jokunen banneri on jäänyt blogista pois, siis että niitä ei ole käytettykkään mutta otin nekin tähän nyt mukaan. Vuosilukujakaan en muista, mutta aikajanana toimii tietty 2012-2016.

Löytyykö täältä suosikkia?Tämä oli blogissa pitkään ja se on edelleen suosikkini. 

Tämä banneri ja koko ulkoasu toi meille lukijoita jostain syystä parisen kymmentä lisää vaikka postauksia ei tuohon aikaan paljoa tullut,


Tämä banneri ei koskaan päässyt blogiin. Koska tuolloin en osannut vielä koodata välisivuja banneriin.


Tämä oli hetken esillä sen jälkeen kun Turo tuli kuvioihin.
Tämä ei ole minun tekemäni ja taisi olla ainoa banneri joka on toisen tekemä ja ollut esillä blogissa. Here And Now blogin kirjoittaja tämän taisi tekaista meille.Banneri jonka tein ikävissäni. Superin lopetus oli kova paikka.


Ensimmäinen Credit banneri missä Superi kummittelee.
Siinä ne nyt kutakuinkin oli mitkä löysin. Olihan noita jo aika paljon ja enemmänkin, jos ne olisin vain löytänyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti