31. joulukuuta 2013

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2014


Tosiaan, hyvää uutta vuotta! :) Olen aloittanut tekemään aarrekarttaa toiveistani/tavoitteista, mutta en vielä ihan tähän sitä kerennyt laittaa, mutta toivottavasti saan sen teille näkyviin pian! :) Me lähdemme kohta poikaystävän kanssa katsomaan ilotulitusta ulos niin laitan tämän postauksen jo nyt esille.
  • Miten sinun uusi vuotesi sujuu/sujui?
  • Ja mitä pidätte uudesta ulkoasustamme! :)
Minä olin aamulla töissä ja yhdentoista aikaan alkoi sataa lunta, kun sain työt tehtyä menin laittamaan Santulle loimen päälle kun lumi näytti jäävän hevosten selkään ja en halua ottaa riskiä sen selän kanssa. Santtu ei oikein tykännyt loimen laitto operaatiosta tarhassa, se luimisteli ja yritti peruuttaa karkuun, hypähti pienesti pystyynkin ja pörisi tuimasti, mutta oli kuitenkin tyytyväinen loimi päällään kun sai palkkioksi palan porkkanaa ja lisää heiniä. :)

 Loimen laiton jälkeen jäin hetkeksi Santun luokse pitämään seuraa. Ja nasimaan kuvia! :D Lähdin sitten piakkoin kävelemään bussipysäkille katsottuani kelloa sekä itseäni, olin muuttunut tuossa lumipyryssä lumiukoksi! :D Ja jäin hetkeksi kaktselemaan teitä mitkä olivat lumettomia saapuessani mutta nyt teillä oli muutama sentti tullut lunta.
VALKOINEN UUSI VUOSI <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti