26. kesäkuuta 2014

Juttua jos toistakin

Hellurei vaan kaikki! Toivottavasti teille käy nyt tämmöinen lyhyellä tekstillä oleva videollinen postaus. Santun kanssa viime tiistaina meillä oli irtojuoksutusta ja ilman satulaa(vyötä) ratsastusta kevyesti jossa annoin suurinpiirtein Santun itse valita tahdin, mutta välillä korjasin törttöilyjä sun muita. Ratsastuksessa tipuinkin yhteen otteeseen, mutta harmikseni se ei tullut videolle sillä Santtu syöksyi kuvaruudun ulkopuolelle kun tipuin. Homma jatkui siitä vielä hetken aikaa ja kun Santtu ei enää ryöstellyt eikä törttöillyt päätin lopettaa. :)
Tämä ensimmäinen video on musiikillisesti pienimuotoinen ''vitsi'' joten jos huumorintajusi ei siihen riitä laita musiikki pois ja älä välitä teksteistä mitään.

Vielä haluaisin teille kertoa että tämmöisiä liikutusvideoita ei nyt varmaan vähäänaikaan tule sillä Santulla on ristiselässä lihastulehdus mitä nyt yritämme hoitaa kuntoon pienillä kävelylenkeillä, BEMER'llä ja sekä tietty tilanteenmukaan lääkityksellä. Kuvia ja postauksia varmasti tällä ajalla tulee, mutta ei niin aktiivisesti. Tai kuka tietää mitä innostun tekemään?
Tässä kuvassa näkyy missä kohti tulehdus sijaitsee:
Toivon pikaista paranemista rakkaalle ystävälleni ja toivonmukaan herra paranee nopeasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti