24. helmikuuta 2014

Blogisatoa!

Sain todella monta linkkausta ystävänpäivä postaukseen mistä olin samalla iloinen ja toiseelta kauhuissani! Ajattelin olla laiska sekä tyhmä etten tekisikään tätä postausta mutta kun sen kerran olin luvannut niin, tässä se on! Laiskasti arvostellut blogit sillä hei, olenhan laiska ihminen. Pyydän siitä anteeksi. :D
Tässä on nyt siis neljä hyvin erilaista blogia arvostelussa joidenka lukijakaartiin olen liittynyt. Liityin linkattujen blogien seasta myös kahdeksaan muuhun eri blogiin.

Tämä blogi pomppasi ensimmäisenä ja kunnolla silmään. Blogilla on mukavan siisti ja yhtänäinen ulkoasu, värejä voisi hieman miettiä enemmän ja niiden sopivuutta banneriin, mutta todella mukavat postaukset ja blogi itsessäänkin on miellyttävä. Tätä jään lukemaan. :)

Vaikka blogi onkin omasta mielestäni tylsän valkea on siinä kuitenkin jotakin mikä jäi mieleen. :) Ja hei, kuka nyt ei tykkäisi tyylikkään pojan blogista? Haha, tosissaan siis! En itse oikein välitä mistään lifestyle blogeista sillä niistä ei sinäänsä opi mitään tai yleisesti ihmisen elämä on niin tylsää ettei postauksia tule useasti tai mielenkiinto ei vain riitä lukemaan pitkiä tekstejä. Tämä blogi on kuitenkin mukava postauksiaan myöten. Jäin lukemaan ihan mielenkiinnosta!

Ulkoasultaan ystävällinen blogi. Todellakin! Mukava ja mielenkiintoinen banneri sekä mielekäs sekablogi joka on juuri mieleeni! :P Tämä blogi kaipaa enemmän huomiota mielestäni sillä se sisältää hyvälaatuisia kuvia sekä todella mukavia postauksia. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti