2. helmikuuta 2014

Apassionata 8.2.2014 -ILMOITUS-

Moi! Ajattelin ilmoittaa kaikille teille ihanille lukijoille että minä olen tulossa Apassionataan 8. Helmikuuta! Eli olen siellä tavoitettavissa, olisi mukava nähdä teitä lukijoita jos olette sinne tulossa ja vaihtaa kuulumisia. :) Tuntomerkit mistä minut tunnistatte ovat hyvinkin tavallisia ja ''normaaleita'' mutta kuitenkin ilmoitan jos haluatte tulla tervehtimään ja voimme myöskin vaihtaa numeroita tai sopia paikka/aika missä nähdään. :)

Eli minulla on päällä itse neuloma musta pipo minkä olette nähneet monesti videoilla päässäni, sini ruudullinen huppari missä hieman pidempi helma. Päälläni myöskin uusi valkea Kuurasusi nimikko paitani missä on oma tekemä ja uniikki logoni. Sekä vihreät maastohousut löytyvät päältäni.
Pyydän anteeksi huonosta kuvasta mutta naamani näytti aivan kauhealta nyt kun silmänikin on hieman tuvonnut ja nukuimme aika huonosti :D

Tähän väliin tuuppaan editoimani harjoitus videon minkä tein viime yönä kun oli tylsää!
Hieman siis harjoittelua uudella editointi ohjelmalla. Kokeilin efektejä, mutta enimmäkseen tämä video oli tekstien ajoittamisen harjoittelua. :)

 

1 kommentti: