6. lokakuuta 2016

Kuvia ja uutta ulkoasua


Ei niin onnistunut, mutta oikein mukava ratsastuskerta herra Creditin kanssa takana. Viime viikolla en päässyt liikuttamaan tätä herraa, koska mieheni tekeytyi kipeäksi eikä kyennyt kuskailemaan ja bussiin ei ollut rahaa. Turhautunut ja hevoseton viikko oli siis takana, mutta mieltä piristi kun taas lähdimme ajamaan kohti Laukaata missä tämä uljas musta asustelee.

Suunnitelmissa syksykuvausta mukavan sään avustamana, mutta tallille päästyämme tallin toisen hevosen omistaja tuli kyselemään meitä maastoon mukaan ja vastasin tietty myöntävästi. Varustimme hevoset ja lähdimme matkaan kävelyteitä pitkin ja ylitimme kanavan sillan josta pääsimme mukaville hiekkateille. Otimme matkanvarrelta vielä yhden ratsukon mukaan ja kiersimme mukavan tunnin lenkin todella kauniissa maastoissa.
Minulle esiteltiin ja kerrottiin mistä tienhaaroista pääsee minnekkinpäin ja millaisia lenkkejä oli tarjolla ja pakko myöntää etten ole ennen ollut näin hyvien maastojen ääressä. Pohja oli pehmeää hiekkaa ja reittejä oli vaikka minkä mittaisia. Mukavia suoria ja mäkiä peltojen ja metsiköiden keskellä.

Maasto köpöttelyn jälkeen päätin mennä vielä hetkeksi pellolle tekemään siirtymisiä ja ravityöskentelyä Creditin kanssa. Maastossa hevonen oli rento ja oikein mukava, mutta heti kun aloitimme työskentelyn Credit painoi epämukavasti ohjalle ja kulki kuolaimen takana. Muutenkin koko hevonen oli kankea ja hidas. Päätin jättää työskentelyn vähäiselle, sillä kävimmehän jo maastossa verryttelemässä. Muutamat siirtymiset ja taivuttelut molempiin suuntiin ja siirryimme vielä avoimelle pellolle missä vauhti ja innostus taas kasvoi. Oli hieman pidättelemistä muttei kuitenkaan tullut hankaluuksia.

IMG_3973

IMG_3279

IMG_3309

IMG_3725

Ravailimme ympyröillä ja otimme pari tempolisäystäkin mukaan. Laukkaakin mentiin hieman ja siitä löytyi kyllä taas poweria että kiinni ottaminen venyi aina hieman pitkähköksi.

Pääsääntöisesti oli tarkoitus ottaa kuvia jotka epäonnistuivat melkein kaikki. Isäntä napsi 766kpl kuvia. Kyllä, luitte oikein.
Niistä oli käyttökelpoisia vain 12 kappaletta. Syy epäonnistuneisiin ja postauksessakin oleviin sumeisiin kuviin oli kameran asetukset. Olin edellisenä päivänä kuvannut koiraa ja potretti asetuksilla joten kamera ei tykännyt liikkeestä tai takana olevasta kirkkaasta taivaasta. Kyllä nämäkin kuvat kelpaavat minulle, uusia saa aina lisää.
Yhdestä kuvasta iski myös inspiraatio uuteen ulkoasuun joka komeilee nyt näkyvillä. Ulkoasusta saa mielellään laittaa kommenttia ja mielipiteitä. Some ikonit päätyivät bannerin päälle navigaatio palkista mikä oli mielestäni kiva muutos. Uusien koodien opettelu on aina mukavaa, varsinkin kolmelta aamuyöstä.
IMG_3751

IMG_3692

IMG_3900

IMG_4005 IMG_4002

Ratsastuksen aikana taivas hämärtyi auringonlaskuun värjäten taivaan oranssilla ja luoden kaunista tunnelmaa loppukäynneillemme. Pyysin miestäni ottamaan vielä muutaman yhteiskuvan meistä mukavan päivän päätteeksi josta ei meinannut tulla melkein mitään. Credit ei halunnut seisoa paikallaan ja isännän näpit olivat jäässä joten kuvaaminen oli hankalaa joten hyppäsin alas selästä ja otin itse muutaman pääkuvan ruunasta. Kiinnostuskiikarit olivat tiessään joten ei kiusattu hevosta sen enempää ja lähdimme kohti tallia ja iltaheiniä.

Ensikerralla jos ei vielä päästä ratsastuskoulun tunnille mukaan niin voisimme keskittyä enemmän taivutuksiin sekä tempojen vaihteluun jotta saadaan takajalat alle ja ryhti kuntoon. Itse keskittyisin enemmän taas pitämään leukaa ylhäällä niinkuin tein nytkin ja sen taitaa kuvistakin tälläkertaa huomata! En ole ihan selkärangaton.

Vielä kysymys, onko viime postauksissa ollut liikaa kuvia tekstin pituuteen verrattuna?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti