22. lokakuuta 2014

Kevyttä työskentelyä (kuvia+video)

Ihanan virkistävä pikkupakkanen ja lunta!
Muutaman päivän kävelyt takana ja menimme taas hiekkamontuille kevyen treenin merkeissä. Teimme myös muutamat ympyrät ravia, ettei Superi ala närkästyä pelkkään kävelyyn, sillä edellisellä kerralla herra riehui ja heitteli päätään. Jäykkää ja epäpuhdasta ravia tuli ajoittain, mutta muuten meni aika hyvin. Alussa tehtiin pysäytyksiä ja peruutuksiakin. Jousto chambonit/piuhat olivat meillä käytössä että saisin Santtua ratsastettua pyöreämmäksi.

Tästä postauksesta löytyy nyt parempia kuviakin kun sain poikaystäväni meitä kuvaamaan ja plussana video. Video on aika tylsä, menimmehän käyntiä suurimman osan ratsastuksesta. Muutenkin loppuosa on kuvattu kännykälläni jonka takia se on huonolaatuista.
Hain Santusta esiin herkkyyttä, tahdikkuutta, hieman pyöreyttä ja takapäätä mukaan työskentelyyn, että se tekisi käynnissä enemmän hommia. Chambonista oli paljon meille hyötyä, koska se auttoi Santtua miettimään eteen ja alas hieman pyöreämmin.

Ratsastuksen lopuksi keimailimme vielä kameran edessä muutaman yhteiskuvan verran joidenka jälkeen oli aika palata takaisin tallille. Santtu sai omppumehulla terästettyä vettä kun vein sen aitaukseensa ja koko sankollinen meni herran kurkusta alas mistä olin todella iloinen. Ilo katsella kun se on alkanut pikkuhiljaa juomaan enemmän, mutta ikenet ovat vielä aika kalpeat mikä saattaa johtua siitäkin kun lopetimme myslin eikä herra saa vitamiineja yms. nyt mistään. Uuden ruokinnan miettiminen vie muutaman päivän ja muutamat 'rakennelmat' olen laatinut mutta heittänyt ne pois. Sen kuitenkin tiedän, että palaamme takaisin racing prixiin ja lisänä herra saa sitten pellavaista ja psyllium kuureja ainakin syksyllä ja keväällä hiekansyönnin takia.

Tahdikasta käyntiä
Asetusta ja takapään käyttöä


Oh we'll steal love songs tonight; it's only you and I
Our hearts are picking pockets out, My darling don't you turn back now
Hienoin & komein <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti