19. tammikuuta 2014

Viikonlopun reissu(Erittäin tylsä postaus varoitus)

Moi! Niinkuin edellisessä postauksessa ilmoitin että oli reissua tiedossa niin nytpä siitä ollaan kotiuduttu. Ihan hyvä mieli jäi tästä reissusta vaikka ehkä hieman surullisissa merkeissä sitä lähdettiin tekemään. Olimme siis katsomassa rakasta ukkiani sekä olimme mökillä yön, söimme kodassa paistettua pyttipannua sekä katselimme kynttilöiden valossa telkkaria :)


Kuvat otettu kännykällä vaikka kamerakin oli mukana. Ehkäpä se laiskuus oli osana asiaan.
Nekku neiti :)
Puffe kökötti vieressäni ja välillä mokomakin pörriäinen tuuppasi syliini :D
Tänään heräsimme n. 12 aikaan ja lähdimme taas katsomaan ukkia joka oli hieman virkeämmän oloinen kuin eilen. :)
Kotiin päin lähdimme vielä mökin kautta sillä haimme Nekun ja äidin loput tavarat kyytiin. Matka menikin perus tylsästi, mutta se ei taida olla mikään yllätys. Koukkasimme ennen kotiin menoa vielä tallilla siivoamassa karsinamme ja moikkaamassa Santtua.
Hevoset oli otettu jos sisälle meidän saapuessamme joten jouduin laittamaan Santun tyhjään karsinaan siivouksen ajaksi, muttei herra ollut milläskään kun Rausku piti sille seuraa ja antoi porkkanaa. :D Siivouksen jälkeen laitoin herrasen omaan koppiinsa joka hörisi tyytyväisenä kun kannoin sille vielä ilta heinät eteen.

Kotiin tullessamme kun avasimme oven Midget oli jo vastassa Mussen kanssa. Maniac tuli hieman viiveellä moikkaamaan meitä ja Suzu oli yllättäen sängyn alla ihmeissään kun tulimme kotiin. Kun nosin Maniacin ja Mussen syliini molemmat alkoivat kerhäämään ja nuolemaan nenääni iloisena kotiinpalustamme.
Moikkasin tietty myös Suzua joka mökötti sängyn alla sekä nostin Midgetin syliini joka alkoi heti kehräämään kuin mikäkin kilpa-auto ja sekin sitten nuoli nenääni ahkerasti.
Tässä sitten tämä ilta on mennyt ja menee iltaa istuessa kotona sekä viettäen kuukausipäiväämme Rauskun kanssa. :)
Olemme olleet yhdessä jo 1v 11kk. Ensikuussa tuleekin kaksi kokonaista vuotta täyteen! :o

Huomenna on taas töitä ja se outo ihottuma mistä laitoin postauksen viimeksi on laantunut, hieman vielä kutisee ja punottaa paikoittain, mutta on jo parempaan päin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti