24. marraskuuta 2013

Kuulumisia & äänestys seuraavalle postaukselle

Oho, nyt ollaan jo saatu 70 lukijaa kasaan! Wau!
Käykääs tykkäämässä facebook sivuistamme ja seuratkaa pienimuotoisempia päivityksiä!
https://www.facebook.com/varjossakasvanu?ref=hl
Mutta siis, mitä on tapahtunut tässä muutamana päivänä te varmaan kysytte?
Olen käynyt töissä urheasti vaikka jalkoihini sattuu. Ja jos joku ei vielä tiennyt niin minulla on synnynnäinen lonkka vaurio eli lonkkiini vihloo välillä jos kävelen tai rasitan niitä liikaa. Minulta on kielletty luistelu sekä hiihto. Ratsastus auttaa tätä vaivaa jollain kummalla tavalla kuin istumisella. Myöskin lihasten vahvistaminen auttaa kipuun, mutta olen ottanut särkylääkkeitä tässä muutaman viikon aikana runsaasti mutten jokapäiväisesti.
Töiden lomassa olen liikuttanut Santtuliinia. Olen ollut nyt illalla töissä ja kun hommat on hoidettu otamme hevoset suoraan sisään josta olen sitten joko liikuttanut Santun tai mennyt kotiin. Olen useasti päättänyt liikuttaa Santtua mutta joskus väsyttää vaan liikaa ja jalkoihin särkee. Mutta olen saanut sitä läskipullaa juoksutettuakin mutta itse herra on sitä mieltä ettei tehdä töitä.

Se on saanut päähänsä nyt että se saa vain olla joten rutiinilla pääkoppaan taas ettei laiskotella! (:
En ole nyt ratsastanut vähään aikaan sillä herran selkä on taas alkanut kipuilla hieman. Kun kädellä kokeilee selkää, se notkahtaa selkeästi. Olen laittanut aina kun mahdollista sen selkään lämpölinimenttiä ja toivonut parasta. Linimentti auttaa aina hieman mutta ei kauaa. Mutta työt ovat jatkuneet pienellä sykkeellä.
Tämä kuva on muistaakseni keskiviikolta kun päätin juoksuttaa pojan kentän valossa. Lunta satoi niinkuin kuvasta näkee ja kuva kuvattu perunalla joten laatu sen mukainen. :D Toivottavasti saan uuden kameran mahd. nopeaan niin teidän on mukavampi katsoa näitä kuvia. (:
Santulla oli matomainen päivä tuolloin enkä saanut sitä edes hikeen, mutta ehkäpä yritän ensiviikolla ihan kunnolla saada sen hikeen. Juoksutuksen jälkeen se pörisi tyytyväisenä ja seisoi katsoen tallin ovea kohti jo ruoka mielessään. Joten vein pojan talliin syömään, purin varusteet tietty pois ja lähdin kotiin.

Tässä sitten eilen (23.11) käytiin kaverin kanssa maastossa kävelemässä. Maastot ovat siis tuttuja meille mutta Santtua täytyy muistuttaa että missä ollaan. Emme oel siis menneet tallipihasta vielä minnekkään, olemme ollet vain kentällä. Tämä ystäväiseni on tuttu edellisestä talli paikastamme Santun kanssa joka on muutama sata metri kaukana tästä nykyisestä paiaksta (: Eli ei pitkälti matkaa. Kaverini tuli poninsa kanssa tallin pihaan pelkällä riimunnarulla ja minä olin laittanut Santulle satulan sun muut sillä en vielä luottanut siihen että se kulkisi nätisti ilman näitä vermeitä.
Alkumatka meni pörhistellen ja ihmetellen pientä ponia jokak ulki meidän edessämme. poni itsekkin katseli taakseen ja yritti potkia välillä meitä päin jolloin Snattu pysähtyi katsoen ponia ihmeissään. Tästä reissusta ei ole kuvia sillä minun piti ollak okoajan Santun ohjissa kiinni ettei se rynnisi eteeni. Talutin poikaa siis. Yritin myöhemmin lenkkiä nousta selkään ja noin 10min yrityksen jälkeen pääsin vihdoin selkään hiekkamontun seinämän kautta. Ja yllätys yllätys Santtu oli normaali ravurimainen itsensä ja oli kokoajan vaan menossa. Yritti kipsuttaa kuolaimesta läpi joten vedin pieniä voltteja jatkuvasti kunnes kyllästyin siitä että herra nosti raville purren kuolainta etten voinut kontrolloida sitä joten nousin alas satulasta kun sain herran pysähtymään pienellä voltilla ja kävelimme sitten loppumatkan.
Kun pääsimme risteykseen mistä pääsi tallille kaverini jatkoi kotiinsa päin eli erisuuntaan kuin minä ja Santtu niin poika alkoi huudella ponin perään ryhdikkäästi kumpuavalla hirnahduksellaan. :D

Pääsimme ehjin nahion tallille ja ajattelin juoksuttaa vielä herraa mutta sitten en kuitenkaan jäänyt kentälle vaan vein herran suoraan talliin omaan karsinaansa ja purin varusteet hieman harjaillen pientä kuraa sen jaloista. Herra hirnui vieläkin ponin perään ja ihmeissään katseli ulos tallin ovesta. Annoin sille porkkanan naposteltavaksi ja sitten vein takaisin laitumelle huutamaan ponin perään. :D
 Ei ole kauheammin tapahtunut siis mitään muuta kuin heppailua, olen jatkanut kyllä tilaustöitä jonkinverran aina siinä välissä kun olen ollut kotona ja kissanpennut eivät roiku jaloissa. (:
Minulla oli eilen tylsää ja piirtelin pieniä ja nopeita ''doodleja'' eli nopea hahmottelu ja sitten siihen päälle vaan mitä ensimmäinen viiva tuo esiin. Nämä kaikki tässä postauksessa näkevänne piirrokset ovat juuri niitä. Tässä pari lisää ihan vain huvikseen. Ja tuo outo värikäs susi möykky kuvastaa siis minua! Se on oma alter egoni/OC'ni ja jos ette ymmärrä mitä se tarkoittaa, googlettakaa se! En jaksa selittää niinkin jännää asiaa! :D


Ainiin! Sitten saatte äänestää että kumman postauksen haluatte toivekuvapostauksen jälkeen vähänniinkuin extrana 70lukijan täytyttyä! (:
Varustepostaus sisältää:
selostuksen kaikista mahdollisista varusteistamme mitä vaan löydän ja kaikki tämä tapahtuu videolla millä itse esiinnyn ja selostan. Eli perus varustevideopostaus. :D
Kissanpentu postaus sisältää:
Selostuksen ja pentujen esittelyn kuvilla ja pienellä videokoosteella niiden kehityksestä ja kerromme muutakin mukavaa pennuista mitä keksimme.

5 kommenttia: