26. toukokuuta 2017

Huikeita päiviäPerjantaina 19.5. kävin tallilla suunnitelmissa kokeilla Creditin uutta kuolainta mikä oli kumi pelhami. Odotettavissa vetosirkus känkkäränkkä hevosen kanssa, mutta hevonen ylitti odotukset. Olin tälläkertaa liikenteessä Hildan kanssa jonka kanssa olemme siis maastoilleet ennen ja Creditin omistajan kautta tutustuttiinkin.

Takaraivossa kutkutti ilman satulaa ratsastus, mutta kukaan osaavampi henkilö ei ole vahtimassa ikinä menoa Ceen kanssa josta mainitsin Hildalle, jonka kanssa sitten sovittiin että menisin nyt ilman satulaa ja hän jäisi vahtimaan sekä huutelemaan ryhtiäni. Samalla oli toinen silmäpari tarkastelemassa miten ruuna reipas otti uuden kuolain tuttavuuden kirjoihinsa.

Heti alussa sai huomata, että hevosen ryhti oli parempi eikä etupainoinen. Suu ei käynyt melkein yhtään, muilla kuolaimilla kun täytyi leikkiä minkä kerkesi. Suu oli kiinni ja hevonen tuntui todella kivalle näinkin ''kovan'' kuolaimen kanssa, mutta niinhän se on että kovan kuolaimen tekee ratsastajan oma käsi.

Meillä oli ainakin hauskaa kun Hilda repeili minun ratsastukselleni, sillä heiluin välillä kuin heinä tuulessa ja meinasin pari kertaa humpsahtaa selästä alas. Meillä oli ratsastushuopa käytössä mikä antaa vähän tukea ja siinä oli todella pehmeä istua. Huovassa oli myös ''kauhukahva'' mistä olisin voinut ottaa tukea mutten käyttänyt sitä kertaakaan. Olin ennemmin hevosen jouhissa kiinni.
Hilda kuvasi muutaman pätkän menostamme puhelimella mitkä sain sitten itselleni ja tein niistä koosteen missä ensin näkyy ravia ja senjälkeen lyhyt laukka pätkä. Annetaampa videon puhua puolestaan;Sitten kelataan päiviä eteenpäin aina viime sunnuntaihin kun kävimme Hildan kanssa maastossa. Ylhäältä näette kaiken oleellisen eli reitin, keston ja kilometrit. Oli SUPER kiva reissu ja hevoset olivat melko tyytyväisen oloisia lenkin jälkeen. Sää oli mitä mahtavin ja mukanamme oli DENVER-ACT action kamera selfie tikun kärjessä koska en ole vielä päässyt noutamaan kypärätelinettä kameralle, mutta kokosin parhaista klipeistä alla olevan videon, joten olkaapa hyvät!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti