4. joulukuuta 2014

Joululahjatoiveita?

Joululahjalista on yksi yleisimmistä postaukista blogeissa. Minäkin sorruin nyt siihen joten joudutte katselemaan erilaisia kuvia ja lahjatoiveitani Santulle sekä itselleni. Ja ettei lista olisi tolkuttoman pitkä, päätin että listaan vain ne jotka ihan oikeasti ovat tärkeitä. Tuotekuvat ovat lainattu Hööks.fi & Horze.fi nettisivuilta.

Santulle

Jännesuojat Back on Track®

Yleissatula

Satulavyö Equi-Guard®

Loimivyö


Minulle

Ratsastushousut Kokopaikat Virginia CRW®

Ratsastuskäsineet

Jodhpurit

Minichapsit
Muuta pientä molemmille

Riimu Claridge House®

Back On Track Royal vuohissuojat

Ulkoloimi kaulakappaleella Kodiak Horsepower®

Putseja

Nameja

Ratsastuskypärä

Pharma Arnika(Linimentti)

Pharma Mane & Tail(yms. takunpoistaja)

Tässä oli kaikessa yksinkertaisuudessaan lahja/hankinta toiveita monen euron edestä ja hinnoista enne sen enempää puhukkaan. Tässä olikin vain hevosaiheista tavaraa ihan sentakia koska tämä on hevosblogi ja en halua ärsyttää teitä muulla hömpällä, mutta yhden toiveeni voisin teille kertoa mikä liittyy niin hevosiin kuin 'normaaliin' elämääni. Suurimpia toiveita on tietystu Santun hyvinvointi ja sentakia tälläkin listalla on hinnakkaampaa ja parempaa tavaraa, mutta yksi pieni musta möhkylä on ollut korvan takana jo pitkään, nimittäin järjestelmäkamera.
On ollut todella lähellä jo sellainen ostaakkin, mutta rahat loppuvat aina kesken joten tilaisuutta ei vielä ole tullut eteen. Muutamia tarjouksiakin olen saanut eteeni missä saisi hyvän paketin pilkkahintaan mutta kun rahasta on aina pulaa on joskus jätettävä yksi haave vielä nojaamaan pölyistä kaapin seinustaa vasten ja ottaa se hevosellekkin parempi vaihtoehto kuten uusi satula tai eläinlääkärille soitto.

2 kommenttia:

  1. Tuo satula on ainakin super hyvä! Meillä ainakin istunut tosi hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu no meille on tulossa postitse nyt uusi yleissatula mutta se ei ole tuo mikä on kuvassa. Pitäisi ammattilaisen sanomana olla lämppäreille tehty mutta saas nähdä oliko taas hukkareissu :D

      Poista