21. elokuuta 2013

Kaikenlaista reissaamista

Tänäämpä käytiinkin Joensuussa. Menomatka oli aika synkkä sillä minulla ja poikaystävällä oli mennyt illalla sukset ristiin mutta mitäs pienistä, tykkään sienistä! :D
Saatiin matkalla asiat selväksi ja selvisi että olemmat ollaa yhtä pöllöjä. Mutta mutta Joensuuhun lähtö tuli kuin oven takaa kun poiakystävä soitti minulle 11:00 aikoihin ja käski lähteä herättämään äiti ja että joensuuhun pliis.
Noh, siinäpä kävin äidin herättämässä ja eikun menoks. Haettiin Chris(poikaystävä) koulusta ja mentiin minun entisen koulun kuraattorin luokse kirjottelemaan viimeiset eropaperi jutut. Noh, nyt oon sitten virallisesti työnhakija. Voe voe, jospa heppatallille pääsisi töihin sitten. (:
Koululta sitten lähdettiin kurvaamaan Joensuuhun, itse hieman väsyneenä ja nälkäisenä kun en aamulla kerennyt mitään syödä/tajunnut syödä.

Joensuuhun saavuttuamme Chris käväisi jossain toimistossa minkä nimeä en muista mutta vuokraan liittyvän paperin se haki :D
Siitä menimme sitten kauppaan jossa kiertelimme elektroniikka osaston mistä Chris otti mukaansa XBOX 360 ohjaimen.


Sitten kiertelimme eläin osaston ja otimme Suzulle kaulapannan. Suloisen pinkin missä kulkuset helisevät somasti :3 Tui <3 Mutta sitten kun Midgetillä & Suzulla, molemmilla on kulkuset kaulassa niin mitenkä ärsyttävää se on kun oikein vituttaa joskus. :DSiitäpä sitten kiidimme karkki osastolle ja otimme matkaamme smurffi suklaata, fazerin 2x suklaalevyä koska TARJOUS :'D Sitten hyökkäsin m&m suklaa pussiin kiinni kuin lintu matoon ja se sitten otettiin mukaan niinkuin pähkinä pussikin! NAM<3 Ja sitten lähti matkaan myös CocaCola zero 4pack messiin.
Sittempä en muista että mitä vielä.. joten eipä varmaan muuta? ^^ Tässä vielä kuvat ostoksista. :3Kauppareissun jälkeen menimme hesburgeriin syömään. Minä ja Chris otimme kerros ateriat ja äippä tais ottaa kanapurilaisen. :3 Me otettiin vielä pirtelöt paluumatkalle mukaan. Itse otin pienen suklaan ja Chris ison päärynäpirtelön.

Nami nami<3 Ja sitten kotimatkalla oli maha sekaisin xD Liikaa herkkua ja roskaruokaa :P PÖH! Sanon minä! :D
Leikin autossa Puffen kanssa ja rapsuttelin sitä oikein kunnolla.. Että tykkäiskö? No katso itse.. :D

Kun päästiin kotiin etsin Suzun mutta se nukkui sitten sängyn alla korissa ja yritin herätellä sitä mutta se vaan mulkaisi minua ja jatkoi uniaan.. :<
Tässä samalla kun kirjoittelen niin ei tarvitse kuunnella musiikkia kun Midget huutelee miestä itselleen. Jos ikinä hommaatte narttukissan niin.. LEIKATKAA se.. muuten ärsyttää peräkkäiset kiima viikot.. kauhea mouruaminen :D Tänäkin aamuna heräsin siihen kun Midget rääkyi korvaan. :c Mutta sitä se eläinten omistaminen on! Eiks je?
Tässä yritän käännyttää tuon miehen pään että saisin rottapojat vielä hankittua, mutta ensin täytyy selvittää onko varaa ylläpitää kahta rottaa ja kahta kissaa +tietty itseämme. Häkki meillä on vieläkin Timkan & Taron jäljiltä sillä en ole halunnut hävittää sitä kun tiedän että hankin vielä rottavaisia joskus :3 Kunhan vaan tuo mies antaisi luvan!

Tässä vielä illemmalla pelasin Skyrimiä hetken ajan kun ei ollut oikein muuta tekemistä :D
Sellaista sitten tänään.. Ehkä illalla vielä leffaa Chrisin kanssa mutta saas nähdä kerkeääkö peleiltään :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti