16. elokuuta 2014

Innokkaita bannerin tekijöitä?

 http://i.imgur.com/ALgkUSh.jpg


Moi vaan kaikki! Minä en saa mieleeni ideaa uuteen banneriin ja tuo nykyinen on mielestäni jotenkin liian 'pieni' tai liian tiivis. En saa suomenkielistä sanaa päähäni mikä merkitsisi sitä mitä nykyisestä bannerista ajattelen. Joten kaipailisin teidän ihanien taitureiden apua! Tämä ei ole mikään kisa, mutta parhaat bannerit pääsevät kukoistamaan blogissani uusien ulkoasujen kanssa. Ns. voittajalle saatan myös lähettää jonkinlaisen pikku palkinnon hienosta työstä. :)
Arvostelen myöskin suurimman osan bannereista uusissa postauksissa.

Banneri voi olla minkälainen tahansa mikä sopisi ehkä blogin nimeen. Tunteikasta taikka räiskyvää. Bannerin leveys pitäisi olla mieluusti 1000-1300px ja korkeudella ei ole niinkään väliä. Värit ovat mieleeni, mutteivat pakolliset. Värimaailmasta ehdoton ei on pinkki sillä en siitä väristä niinkään välitä. Pääosin bannerissa pitäisi lukea Varjossa Kasvanu tai/ja minun(Jessie) sekä Santun nimi. Voitte keksiä myöskin jonkinlaisia iskulauseita sun muuta ihanaa sekä ihmeellistä mitä mieleenne juolahtaakaan! :)
Huomioikaa myös, että blogi kaartuu nyt hieman myös koulupostausten puolelle, eli Santtu ei ole enää niin aktiivisesti postausten aiheena vaan koulu arki Hingunniemessä opiskelijan näkökulmasta.

Kuvia voi selailla blogista, facebook sivuiltamme sekä flickr.com sivuilta minne ole blogin kuvia lataillut pidemmän aikaa. Alla muutamia kuvia mistä itse pidän, mutta niitä ei tarvitse käyttää tekosissanne ja isompia versioita voi pyytää s-postin kautta; Kuurasusi@hotmail.fi
Voit myös kysyä tietynlaista kuvaa ja tarkistan löytyykö sellaista varastostamme. :)

PS. Blogin logon saa minulta .png muodossa s-postin kautta jos sen haluaa liittää banneriin!

10 kommenttia:

 1. minkä kokoienen bannerin pitää olla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Nyt on korjattu tekstiinkin :)
   Leveys mieluusti 1000-1300px ja korkeudella ei niinkään väliä. :)

   Poista
 2. pistin sulle jokin aika sitten bannerin s-postiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko sinulla mikä s-posti osoite? En ainakaan nimesi perusteella ole saanut sinulta banneria. :)

   Poista
  2. Aijoo, se oli jäänyt luonnoksiin, mutta nyt pitäisi olla sielä :)

   Poista
 3. Jei vihdoinkin saan jotakin tekemistä! :) Lähettelen piakkoin bannerin sulle!

  VastaaPoista
 4. Vieläkö voi tehdä banneriä? No minä teen ja lähetän :)

  VastaaPoista
 5. Laitoin tossa jokin aikkaa sitten s-postilla sulle bannerin. Onko saapunut perille?(sähköpostini kettuilee aina välillä)

  VastaaPoista