6. huhtikuuta 2014

Informaatiota!

Nyt kävi köpelösti kaikinpuolin. Facebook käyttäjäni on suljettu väliaikaisesti. Eli siihen mennessä kun ne saavat käsiinsä viestini missä todistan henkilöllisyyteni ja käyttäjätilini oikeaksi henkilöksi.

Turvallisuussyistä käyttäjätilisi on väliaikaisesti lukittu.

Ilmoittaa rakas facebook kun sinne yritän kirjautua. Eli en voi nyt meidän blogi sivuillekkaan päivystellä, ties kuinka pitkään aikaan. Facebook käsittelee näitä ilmoituksia 'first come, first serve' taktiikalla mikä on ihan ymmärrettävää mutta niitä tulee päivittäin montakymmentä ellei jopa sataa. En yhtään tiedä että kuinkapitkään joudun odottamaan että pääsen taas facebook tiliini käsiksi.
Ja arvaatteko mistä kaikki tämä johtui? No siitä että lähetin ystävälleni litaanian pisteitä(.). Meillä oli keskutelua pisteiden kanssa siis että oli hieman kränää ja sellaista kunnes aloimme laittamaan pisteitä vuorotellen aina lisäten niitä. Minua otti aivoon ja laitoin sitten ihan kunnolla niitä pisteitä ja siitä seurasi tämä. Ja nyt ottaa enemmän aivoon!
Jos Facebook ei osaa todistaa käyttäjää oikeaksi ja minun omakseni, se poistetaan ja kaikki, KAIKKI kuvat tuhoutuvat miljooniksi olemattomiksi biteiksi. Enkä saa niitä enää takaisin sillä minulla ei ole monen vuoden takaa olevia kuvia enää itselläni tietyistä syistä(olen rikkonut muutaman vuoden sisään ainakin 2 läppäriä). Hih, sitäpä siis odotellaan että Facebook ottaa yhteyttä minuun s-postin kautta ja sanoo mitenkä asiat ovat. Sitä jännitetään tässä muutama päivä ellei viikko. Blogia päivitän kuitenkin ihan normaalisti, että sitä en jätä tauolle tai millekkään facebookin takia. :)

Mutta hei, nyt minulla on ns. lupa julkaista nämä kuvat mitkä otin eilen kun kävin ystäväni kanssa maastossa sekä 'kouluttamassa' hänen uutta lämppäriään. Maastolenkistä ei ole kuvia sillä minulla oli herrassa pidättelemistä. Tässä on nyt vain muutama kuva ystävästäni hevostensa kanssa. Kuvat on otettu Fujifilm Finepix kameralla jotka on muokattu Gimp2.8 ohjelmalla joten ne eivät ole hääppöisiä. Ehkä joskus saan vielä kunnon järkkärin käteeni. :)
Janette sekä hevosensa Avicenna kotiinpäin menossa. Kävimme heittämässä Santun tarhaan ja matkasimme hänen luokseen. :)
Odottelimme autitien vieressä sopivaa hetkeä ylittää!

Ja eikun tien yli!
Muutama laukkapätkä isommalla parkkipaikalla :)

Sennaa pelotti ponikärryt pihassa ja ei halunnut ohittaa niitä.

Ne oli hirveen pelottavat! :D



Niin söpö ja hieno poni! :)
Kukkuu! Olisko sulla kenties porkkanaa?

Janette sekä uusi hevosensa Hemmo :)
Itse omistaja ensimmäistä kertaa selässä. Niin hienosti meni!

Upea pari :)
Kuvia oli enemmänkin mutten jaksanut tietty kaikkia muokata ja osa oli tärähtäneitä ja sumeita/huonosti valottuneita enkä niitä kehdannut laittaa. Valitsin parhaimmat muokattavaksi. En ole löytänyt vielä kaikkia asetuksia kamerastani mitkä olisi pilviselläkin säällä hyvät mutta näillä selvittiin ihan hyvin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti