14. marraskuuta 2013

Kuvapostaus

Elikkäs taas hieman kuvapostaus meininkiä. (:
Tänä aamuna heräsin jokseenkin prteämpänä kuin normaalisti. Poikaystäväni ei mennyt töihin ja nukkui vielä vieressäni kun heräsin mikä hieman ärsytti minua mutta noh, sille ei voinut enää mitään. Keitin teetä ja otin suklaavanukkaan aamupalaksi(terveellistä:D). Menin hetkeksi koneelle ja katsoin parvekkeen ikkunaa kunnes huomasin Suzun kyttäämässä lintuja..
Lasittunut ilme kasvoillaan se kyttäsi ja kyttäsi kunnes yritin ottaa extra lähikuvaa sen silmistä jolloin se kääntyi, kurnaisi ja hyppäsi alas tuolilta :D Tämä kuva ennen lähikuvan yrittämistä.
Tietokoneella juttelin Petran kanssa joka ilmoitti pistävänsä ottamansa kuvat minusta ja Santusta sähköpostiini. Menin siis lataamaan kyseiset kuvat koneelleni ja tässäpä nämä nyt on (:
Löydätte Petran hänen blogistaan Spring Diamond! Menkää ihmeessä seuraamaan hänen päiviään lämppäritammansa kanssa (:
Tonttua näyttää väsyttävän
Pepsodent hymy
Mutru suu kun ei mikään kelpaa :D
Minun ystäväni on kuin villasukka joka talvella lämmittää~
Edustavina :D
Santtu oikeesti tykkäs näytellä hampaitaan..
Siis ihan oikeesti :DD

Menin töihin tänään sitten äitini kyydillä sillä hänellä oli hammastarkastus aamusta ja päätti ottaa minut kyytiin. Töissä oli normaali päivä eli siivous, ruoat, vedet ja heinät. Vein kottikärryillä heinää ladosta vielä heinäkarsinaan että olisi seuraavalle päivälle heinät valmiiksi lähellä jaettavaksi.
Kävin eilen hakemassa nimellä varustetun medaljongin Vetsivakasta jonka olin tilannut muutama päivä sitten Santulle suitsiin. Eli aivankuin koiran megaljonki mutta tarkoitus on hieman erilainen! :D
Sellainen hieno se on :> On paljon kirkkaampi ja nätimpi irl. Syyttäkää kameraa.
Tämä medaljonki joutui siis uusiin suitsiin, en tilannut tätä sentakia että joku käyttäisi vahingossa suitsiamme, halusin vain lisätä jotain kivaa niihin. Ja tämä tuli ensimmäisenä mieleen :D
Ja parempi laatu tiilestä..
Ostin eilen myös avaimenperiä, siis sellaisia missä on tekstille paikka. Muovisia. En osaa selittää enkä edes oikeasti tiedä niiden nimitystä mutta tässä kuva..
Tuunasiin niihin siis Santun nimen. Näiden tarkoitus on merkitä meidän loimemme etteivät ne mene sekaisin toisten kanssa. (:
Punainen pääsi koristamaan puna/sinistä sadeloimea. (:
Keltainen meni sitten vihreään fleeceen kun ei paketissa vihreää ollut. :D
Mietin hetken että mihin pistän sinisen. Vaihtoehtoina oli ruskea ja risainen fullneck sadeloimi tai uusi sininen ratsastusloimi. joten laitoin sinisen siniseen! (:
Kun laitoin merkkejä loimiin, huomasin että varustepinomme vaan kasvaa ja että tarvitsen todella sen arkun näille kamoille etteivät ne ala pursuitat oisten tavaroiden sekaan :D Kotona en voi säilyttää koska ei ole tilaa eikä meillä ole häkkivarastoa tms. Äidillenikään ei mahdu mitään. Näiden tavaroiden on pakko olla tallilla ja ne mahtuu hyvin isoon arkkuun kunhan sellaisen saan jostain ostettua/tilattua.
Kotiin mentäessä bussi ajoi ohitseni.. KAHDESTI.. joten päätin kävellä läheiselle huoltoasemalle (n1km) päähän ja odottelin siellä seuraavaa bussa joka ei tullutkaan. Hytisin ulkona melkein kaksi tuntiak unnes uskaltauduin kysymään kyytiä eräältä mieheltä joka ystävällisesti suostui kyydittämään minut outokummun keskustaan. Jes! Ihania ihmisiä on vielä olemassa!! (:
Kiitin kyydittäjää ja menin poikaystäväni kanssa kauppaan ostamaan lasagne tarvikkeita. Ostoksia tehdessämme sain viestin postilta että VIHDOIN hööksin paketti oli saapunut perille. Hypin melkeimpä innosta ja menimme hakemaan sen mukaamme kun lähdimme kaupasta.
Kotona avasin paketin ja siellä oli melkein kaikki tilaamani tuotteet.

Vihreät fleece pintelit, Egui-Guardin ruskeat suojat ja kankiketjun koukut, muttei kankiketjua.. Se oli loppunut. Niin luin ainakin laskusta. Ne siis piti tätä mun pakettia melkein kuukauden itsellään ja sitten vasta pistivät eteenpäin.. Nyt kun menin katsomaan hööksin sivuja, niille oli tullut lisää ketjuja.. Ai että närkästyttää. noh, ostan facebookin kautta sen ketjun kunhan tulee taas rahaa. Tähän pakettiin meni n. 50€ Mutta näistä enemmän sitten myöhemmin (:
Ainiin! Arvonnan voittaja päätti ottaa yllätys heppatuotteen ja se lähti tämmöisessä ''eko'' paketissa postiin! :D
Huvitti leikellä kissan pussiruoka laatikosta pakettia mutta pakko myöntää että se oli aika keskeliäs juttu! :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti