17. marraskuuta 2013

Bloggaajat

Eli tässä postauksessa kerron hieman lempi bloggaajistani ja inspiraatioista (: Vihaan tehdä tämmöisiä ''arvosteluja/mielipiteitä'' jostakin, mutta nyt ajattelin ottaa itseäni niskasta kiinni ja tehdä sellainen sitten kuitenkin.. Ajatus lähti siitä kun löysin yhden bloggaajan keskeneräisen piirroksen albumistani ja päätin tehdä sen loppuun ja sitä kautta sitten tehdä tämmöisen ''erikois postauksen''.
Bloggaajista on piirtääni kuvat näyttämässä että keitä he ovat. Vaikkakin uskon että useimmat tuntevat heidät :P

Kaktu & Futura


Ahh.. Tämä kaksikko on inspiroinut minua NIIN PALJON. Tietysti löysin heidät ''Futuran kauhea pukki'' videon kautta! ;) Olen lukenut nyt muutaman vuoden Kaktun blogia ja ihaillut Futuran kehitystä. Olen aina pitänyt lämminverisistä ja uskonut niihin, mutta kun näin mitä Kaktu on saanut aikaan Futuran kanssa.. En voi muuta sanoa kun että HUHHUH! Ihana nähdä mitenkä he toimivat yhdessä niin hyvin, Futura on niin rento Kaktun kanssa ja yhteys heidän välillään näkyy selvästi. Erottamattomat.
Kaktu & Futura inspiroivat minua Santun kanssa todella paljon, olen napannut hyviä vinkkejä blogista ja ne ovat toimineet hyvin. Emme ole Santun kanssa vielä lähelläkään heidän tasoaan, joten on naurettava idea verrata meitä! :D
On ollut hassua kun joillakin sivuilla esim. Tallini.fi ja ihan sähköpostiini tulee viestiä ja ihmettelyä että matkinko minä Kaktua hankkiessani Santun ja että onko Santtu Futura. Näin ihan jos postaan kuvan Santusta jonnekkin, tulee kysyntää
''Onko tuo Futura? :oo''
Johon tietty vastaan että ei ole, se on Santtu (: Ihmettelen kyllä mitenkä Santtua ja Futuraa voi verrata toisiinsa? Ovathan ne saman värisiä, mutteivät toisaalta sitten yhtään samannäköisiä. Futura on lihaksikas ja Santtu tällähetkellä läskipulla. Joten, miten? No, siihen en teidä vastausta. (:

Tiia & Voitto

Voiton & Tiian blogia olen lukenut ja seurannut pitkään, en ehkä niin pitkään kuin Kaktun & Futuran blogia, mutta ehkä jopa aktiivisemmin kuin mitää muuta blogia. Olen tykännyt heidän facebook sivuistaankin ja saan melkein päivittäin uutisia seinälleni että mitä tapahtuu. Blogia on ilo seurata sillä Tiia tekee hyviä postauksia mistä vaan aiheesta. On hauskaa seurata mitenkä esteratsastajan arki kuluu ja mitenkä jokainen kehittyy omalla vauhdillaan ja tavallaan. Blogin ulkoasuun ei koskaan tarvitse tylsistyä sillä se vaihtuu aika useasti. Vaikka jokainen ulkoasu on hyvä ja niitä voisi katsella hieman pidempäänkin, ne vaihtuvat mikä tekee blogista freesin! :D Tietysti seuraan Tiian siskon, Pinjan blogia joka on myös todella hyvä ja mukava blogi (:

Aada & Champ

Aadan & Champin taipaleesta en kauheammin tiedä sillä aloitin lukemaan heidän blogiaan vasta äskettäin, mutta heistä näkee että ovat taitavia yhdessä. Blogikirjoitukset ovat kivoja ja paljon kuva/video materiaalia mitä on kiva katsella. Champ on todella ylväs yksilö josta huomaa että se on nöyrä ja haluaa vain miellyttää (: Aada on kaunis nuori nainen ja lukemani mukaan hauska tyyppi. Tykkään blogista todella paljon ja sitä on ihana lukea! Olisi kunnia tutustua heihin.

Vain kolme.. ompa noloa.. No tässä teille lintuja kun ei enempää jaksanut tämä tyttö tehdä :D

6 kommenttia:

  1. Vau, ihania piirroksia! Osaispa itsekkin :) Täällä kans yksi lämppärifani!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kauniisti kirjoitit meistä! :) Olit laittanut facebookiin, että voin halutessani saada tuon kuvan käyttööni ilman vesileimaa. Olisin siitä tosi otettu, joten jos viitsit, voit laittaa sen sähköpostiini (kaktu@hotmail.com) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On hienoa että töistäni tykätään. (:
      Lähetin kuvan juuri s-postiisi!

      Poista
  3. Luulin eka ett noi piirrokset on oikeita kuvia :o

    VastaaPoista