8. joulukuuta 2016

Joulukalenterin luukku 9

Joululahjaksi toivon vaikka ja mitä. Ensisijaisesti tietytsi valkoinen joulu on aina yhtä ihana, glögi, piparkakkuset ja lämmin joulumieli. Mutta jokainen toivoo varmasti myös jotain muuta, käsin kosketeltavaa ja pitkään korvantakana ollutta unelmaa. Tärkeintä on olla kuitenkin läheisten kanssa ja viettää mukava päivä. Sinäänsä Joulu on vain päivä muiden joukossa, ainakin itselleni.-Ratsastus hanskat-
Ratsastushanskoja minulla on kesäkaudelle vain kahdet ja molemmat ovat kuluneet.
Talvi lapaset minulla on yhdet ja ne ovat peräti liian pienet minulle. Olisi ehkä aika hankkia uudet.

-Kamera-
Sellainen minulla jo on, mutta kaipaan parempaa, uutta opeteltavaa ja enemmän mahdollisuuksia. Unelma kameraa minulla ei ole, sillä näitä kehitellään kokoajan lisää, mutta tämänhetkinen toivomus on Nikon D3300, mutta taas pienellä hinta haarukan nostolla saisi Nikon D5300 kameran.-Kisa asu-
Eli kokonaisuutena, koska jospa tästä kohta kisakentille jouduttaisiin; housut, paita ja takki, kiitos.
Takkien merkkejä en ole vielä sen enempää katsellut, mutta nuo horzen kuvastosta löytyvät takit, näyttävät todella kivalle jos niitä ompelisi itse vielä enemmän muotoon.
Kisahousuja en ole katsellut enkä hiplinyt. Jotkut kivat grip paikkaiset, bling bling yksityiskohdilla olisi unelmat.

-Back on track-
Tarrallinen polvituki tai niskasuoja tarroilla. Näitä tarvitsisin eniten ja niille olisi käyttöä.
Viime vuonna loka-marras kuussa oikeaan polveeni tuli nivelpussin tms. tulehdus ja sen jälkeen polvi on ollut herkkä kylmälle ja kivut alkavat kävellessä sekä hevosen selässä, keventäessä.
Niskasuojalle olisi käyttöä jatkuvien hartia ja niskakipujen ja lihasjumien takia. Näihin auttaisi myös nostaa leuka ratsastaessa sekä olla vähemmän tietokoneella.


-Muuta-
Villasukkia, pipoja, lämpimiä huiveja ja käsineitä ei ole ikinä liikaa. Karvapohjalliset olisivat pakkasille aika pop!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti