2. joulukuuta 2016

Joulukalenterin 2. luukku - KUVA KISA

Kalenterin toinen luukku on auennut ja täältä paljastuukin valokuvauskilpailu! Kilpailun aiheena on tietysti talvi ja hevoset. Jokainen kisaan osallistuva saa lähettää maksimissaan kolme(3), omasta mielestään parasta kuvaa mukaan. Kaikkien kuvien joukosta valitsemme kolmen tuomarin kanssa parhaat kuvat, jokaiselta osallistujalta pääsee vähintään yksi kuva mukaan.
Parhaimmiksi valitut kuvat laitetaan esille blogiin, jonka jälkeen te lukijat saatte päättää voittajan äänestyksen avulla. Eniten ääniä saanut valokuva voittaa kilpailun ja siihen liittyvän palkinnon.

Kuvia voi lähettää 01.01.2017 asti aina tästä hetkestä lähtien. Valokuvaamiselle ja kuvien valitsemiseen jää hyvin aikaa. Äänestykset aloitamme blogin puolella tammikuun loppussa.


Ohjeet osallistumiseen:
 • Nappaa talvinen hevos/poni kuva(t) tai selaa arkistoistasi max. 3 kuvaa mukaan kilpailuun
 • Kuva on oltava sinun ottama kuva, tai sinusta ja hevosestasi, valokuvaajan luvalla julkaistu kuva
 • Varmista ennen kuvien lähettämistä, että ne ovat hyvälaatuisia ja onnistuneita
 • Lähetä valokuvat osoitteeseen jessievoutilainen@gmail.com 01.01.2017 mennessä
 • Liitä kuvan yhteyteen oma nimesi tai nimimerkkisi, sekä sähköpostiosoitteesi
 • Osallistuaksesi tähän kilpailuun sinun ei tarvitse olla blogin lukija, mutta ensisijaisesti haluaisin pitää tämän lukijoiden keskeisenä kisana

Onnea kaikille kisaan, toivottavasti kuvia alkaa ropisemaan inboxiin pian!

2 kommenttia:

 1. Tähän pitääkin osallistua, kun nyt sain jouluisia kuvia hevosten kanssa vihdoin j viimein- pitää vaan viikonloppuna käydä vielä räpsimässä ihan vain hevosista ulkoilunsa lomassa talviset kuvat, niin sitten tulee ainakin minulta osallistuminen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nytpä pitäisi olla kolahtanut osallistumsiviestiä inboxiisi! :)

   Poista