3. joulukuuta 2016

Joulukalenterin luukku 3 - Linkkaa blogisi!

Tässä luukussa pääsette te linkkailemaan omia blogejanne minulle. Tulen valitsemaan viisi parasta blogia jotka esittelen erillisessä postauksessa oman mielipiteeni kanssa. Postauksen suurin tarkoitus on löytää lukulistalleni uusia blogeja.

KRITEERIT:
-Linkitä vain blogi mikä on hevosblogi.
-Nyt en etsi lifestyle tai hyvinvointi blogeja.
-Blogin kirjoittaja mielellään yli 12-vuotias
-Postauksia on oltava vähintään 10kpl jotka ovat julkaistu vuonna 2016.


Kopioi kommenttikenttään tämä koodi:
<a href="http://www.bloginosoite">blogin nimi</a>

Kirjoita tummennettuihin kohtiin blogisi osoitenimi ja julkaise kommentti. Voit kirjoittaa vielä pienen esittelyn blogistasi.

15 kommenttia:

 1. http://anselminaskeleet.blogspot.fi/?m=1

  Ensi kuussa 18v omistaja, ja ensimmäinen oma hevonen, 5v torinhevos ruuna Admiral, tutummin Anselmi. :)
  Yhteistä matkaa ei ole kertynyt vielä edes kahta kuukautta, mutta vastoinkäymisiä on jo kerennyt tulla vastaan ontumisen ja sädemädän muodossa. Blogissa pääset seuraamaan meidän yhteistä taivalta tavoitteena kisakentät, ja elämää nuoren ja vielä osaamattoman hevosen kanssa! :)

  VastaaPoista
 2. Vauhdin Hurmaa
  Blogissa päätähtenä toimii issikkatamma Hjörkka, lisäksi sivu tähtenä toimii risteytysponi Lumikki. Välillä blogiin eksyy muitakin hevosia ja poneja. Blogia kirjoitan omalla tyylilläni.

  VastaaPoista
 3. Pennin pyörittäjä

  Kun lihavasta ponista saadaan taas sporttinen lihaskimppu. Kun tammalle vihdoin kelpaa myös eteenpäin liikkuminen jumitteluiden sijaan. Valokuvausta ja yleistä arkihömppää ilman suuria analyysejä. Sitä on Pennin pyörittäjä

  VastaaPoista
 4. Katkottuja Oksia
  21-vuotias ratsastuskouluoppilas kertoilee tunneista ja kisoist,, mukana myös yksityisiä hevosia ja itsenäistä ratsastusta. Välillä kuvapostauksia hevostapahtumista. Postaan noin kerran viikossa, välillä harvemmin tai useammin :)

  VastaaPoista
 5. http://sydamenlyonti.blogspot.fi/

  Sydämenlyönti on tarina siitä, kuinka 17-vuotias hevosalan opiskelija löysi puolivahingossa elämäänsä ravihevoset. Takana on hieman yli vuosi opiskelua hevosalalla, seuraavien kahden vuoden aikana tarkoituksena on erikoistua hevosenhoitajaksi ravipuolelle.

  VastaaPoista
 6. Just Like Paradise

  Elokuussa kuopattuamme edellisen opetusmestarin, ostimme uuden hevosen, johon olen syksyn aikana tutustunut pikkuhiljaa. Uusi heppa on rautias läsipäinen 12v FWB ruuna ja meillä tavoitteena on päästä yhdessä kisakentille ja jatkaa siitä, mihin edellisen hevosen kanssa jäätiin.

  VastaaPoista
 7. Myrskyn Selkään


  Blogissani kerron kahden hevoseni, pv-tamma Veran ja sen varsan Nikan, kanssa touhuilusta sekä monipuolisesti varsan koulutuksesta ja treeneistä & kisoista muiden hevosten kanssa. Blogissani vierailee satunnaisesti myös valmentajani Prix St. Georges -tasolle asti koulutettu friisiruuna, jonka kanssa valmentaudun ja harjoittelen itsenäisesti useamman kerran viikossa. Tervetuloa seuraamaan Nikan kwhitystä varsasta tulevaisuuden kilparatsuksi sekä matkaani vaativiin luokkiin!

  VastaaPoista