24. kesäkuuta 2015

Sinisestä vihreään


No terveppä vaan kaikille ja tervetuloa ihastelemaan uudistunutta ulkoasua johon en ole tietenkään täysin 100% tyytyväinen taaskaan! Aina on se sama pahamainen ongelma, mutta tällä mennään ja toivonmukaan tilaamani banneri tipahtaisi joskus tuonne luukkuun mitä olen odotellut jonkin aikaa ja kärsimättömänä tein nyt sitten itse uuden ja siihen sopivan ulkoasun sillä tuo aiempi sininen ja yliampuva tekele alkoi pistämään jos silmiin.

Minulla oli ainakin 4erilaista banneria mitkä tein samantapaiseen pohjaan ja ne olisivat sopineet aiempaan blogipohja malliin mitä käytin aiemmin(simple), mutta päätin kokeilla tehdä sitten vielä sellaisen joka sopisi picture window malliin ja siitäpä se sitten syntyi ja komeilee tuolla blogin ylälaidassa.

Parannuksia ulkoasussa on tietty vielä paljon mihin yritän keksiä jonkun keinon, että se muuttuisi vielä miellyttävämmäksi, mutta tekin saatte laittaa ehdotuksia sekä vinkkejä tuonne kommentteihin mikä olisi todella mukavaa.

Nyt kun tässä tätä ulkoasua katselee jonkin aikaa niin syntyy taas lisää ideoita tuumaillen ''entäpä jos..'' mutta näin se saa nyt ainakin suurimmalta osalta olla ja elää mukana.

Tulevia postauksia:
-Missä kulkee ötökkämies?
-Vastaukset kysymyksiin I

-Vastaukset kysymyksiin II
-Varapilotit matkanvarrelta

1 kommentti:

  1. Todella hieno ulkoasu & banneri! :) Ainut joka voisi olla omaan silmään kivempi, sinun ja santun ympärille hieman vihertävää, mitä muualla bannerissa on enemmän :)

    VastaaPoista