17. elokuuta 2013

Uusi tuttavuus!

Tänä viikonloppuna on tähänmennessä jo sattunut ja tapahtunut kaikenlaista. Olen poikaystävän kanssa lapsenlikkana 7vuotiaalle tytölle nimeltä Silja. Silja on ystäväni lapsi ja pyysi meitä lapsenlikoiksi kun käy miehensä kanssa asioilla tai mitä lieneekään. Eihän se minulle kuulu. ^^
Mutta siis, Silja tuli meille eilen(pe) kuuden aikaan ja siitäpä alkoikin sitten villi ilta.. Silja juoksenteli Puffen kanssa talossa ja ulkona ja rakastui meidän pieneen kissaamme Midgettiin. Eihä eläimiä voi vastustaa eihän? ;)
Katsoimme illalla Siljan kanssa Tiikeriveljekset elokuvan ja pakko sanoa että tuon elokuvan jaksaa katsoa monta kertaa. Se on koskettava ja niin SÖPÖ elokuva :D Miettikää nyt.. Kaksi tiikerinpentua yli puolet elukvan ajasta joutuvat erilaisiin kommelluksiin, mutta erillään. Mutta en paljasta teille enempää jotka ette ole sitä vielä katsoneet. Saatte itse katsoa ja KANNATTAA katsoa! Itse tykkään leffasta hirvittävän paljon. (:
No mitäs vielä..? Tänään herättiin kahdeksan aikaan ylös kun Silja leikki Midgetin kanssa jo täyttä vauhtia. Siinä sitten syötiin Siljan kanssa muroja ja katsottiin lasten ohjelmia TVstä (: Myöhemmin tyttö pyysi saada pelata koira pelejä koneella ja niimpä tuo saikin.

Itse lähdin äidin kanssa katsomaan Mörö koiraa (:
Niin elikkäs edellisessä postauksessahan kerroin että ollaan menossa katsomaan Mörkö nimistä koiraa? Mutta erehdyimme sen nimestä, se onkin Mörö. Koira oli todella muhkea tapaus ja pirteä pieni(ISO) peipponen(NORSU) mutta silti suloinen (: Kuullemma sillä on ehkä, EHKÄ jokin vika sydämmessä mutta on saatu ohjeeksi laiduttaa Möröä. Ja kyllä näkee että sen tarpeessahan se on.


Puffe alensi Mörön mikä on ihmeellistä niiden kokoeroon katsottuna...

Mutta saas nähdä ottaako äiti tämän. Kyllä ainakin omistajalle lupaili käydä katsomassa (: Äiti muuttaa 13päivä ensikuuta uuteen kotiin minne Mörön sitten ottaisi piha vahdiksi :D Ja samaan pihaan Santtu poikakin pääsisi kunhan saadaan ponikaveri pojulle ^^

Tässä hieman lisää kuvia Möröstä:

Käytiin tänään Santtuakin moikkaamassa kunhan päästiin kotiin ja äiti väsäsi Siljan pyynnöstä makaroonilaatikon uuniin ja päätin sen sitten Santun pesaista kun oli kauhean mutapanssarin laittanut yllensä :D
 
 
Sittempä sen pesuoperaation jälkeen kevyt loimi päälle ettei tulisi vilu (: Oli aika viileä ilta.
Sitten kotiin ja makaroonilaatikkoa syömään. (: Harmittaa tosin ettei Silja halunnut lähteä mukaan katsomaan Santtua tai Möröä. Olisi varmasti tykännyt. Mutta tyttö halusi jäädä pelaamaan minecraftia :D Ja itsekun en voi kyseistä peliä sietää! hyi olkoon :D En ymmärrä mitä hauskaa siinä pelissä on mutta jokaisella omat maut ja halut.

AINIIN! Kun kävimme katsomassa Möröä, melkein naapurissa oli kaksi ponia ja suomenpolle laitumella. Nappasin niistä kuvat kun olivat söpöjä. (:
 
 
 Muutapa ei ole sattunut kummoista. Tässä Silja pelailee minecraftia, poikaystävä alkoi maalaamaan cosplay asunsa (salaisia) osia ja itse katson perjantain salkkarit :D
 
 PS. Anteeksi muokkaamattomista kuvista jälleen kerran! :c

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti