14. elokuuta 2013

Ajelua & kengitystä


Tänäämpä nukuttiin jokainen pommiin, tai no poikaystäväni nukkui pommiin. Hänellä olisi alkanut koulu 8:00 mutta herättiin vasta 11:25 kun äiti tuli yläkerrasta alas keittämään aamukahviaan.
Noh.. Siinä makoiltiin vielä hetki sängyssä ja sitten poikaystävä lähti hakemaan kahvia. Itse nousin pystyyn, avasin koneen ja menin hakemaan eilistä ruokaa aamupalaksi. Makarootia ja makkaranpaloja.. nam.. :'D No oli se hyvää. Oikeesti. Ei olla kauhean rikkaita niin pitää tyytyä siihen mitä on tarjolla.

12:30 lähdettiin äitin kanssa kylille sillä minulla oli nuorisotyöntekijälle aika. Puhuimme mitä seuraavaksi sillä erosin koulusta ja siinä täyttelimme eropaperit. Äiti tuli myöhemmin allekirjoittamaan lappuset ja sitten työkkäriin ilmoittautumaan työnhakijaksi :D
Noh.. Siinä toivossa elän että pääsisin jollekkin tallille töihin tai edes työharjoitteluun. Tässä on nyt tällähetkellä kuitenkin kaikkea tekeillä, muutto.. Santtu.. ja vielä parisuhde ja muut eläimet.. No, eletään päivä kerrallaan.

Kävimme äidin kanssa kaupassa näiden tapaamisien jälkeen ja ostoksia en ala luettelemaan, perus ruoka ostoksia tehtiin (: Eli ei mitään ihmeellistä. Ja sieltäpä sitten kouluun viemään eropapereita jossa kuraattori halasi hyvästiksi ja toivotti hyvää jatkoa ja onnea. Ja sitähän tarvitaan! (:
Tämä jälkeen yritimme saada yhtä häkin ostajaa kiinni että maksaisi vidoin ostamansa kaninhäkin, myin siis hänelle tämän häkin noin viikko sitten ja lupasi maksaa tilille mutta noh.. häikkää tilillä kuullemma. Sitten lupasi maksaa käteisenä mutta emme saaneet yhteyttä häneen.
Äiti oli sitten tuumaillut siinä sen matkan ajan että jospa hän ottaisi norjan harmaan hirvikoiran vahtikoiraksi itselleen kun muuttaa tuonne Mineraalin puolelle korpeen minne Santtukin sitten viedään.
Sittempä kurvattiin ABCn kautta taas sinne ruokakauppaan josta etsittiin sitä ilmoitusta siitä koirasta minkä äiti oli nähnyt. Sieltä sitä ei sitten ilmoitusta löydetty.
Lähdimme sitten käymään tokmannilla ostamassa minulle ja poikaystävälle keksejä. Ja eikä mitä tahansa keksejä.. Waffel-röllchen!! Nom nom :3

Kuva lainattu googlesta :P


Tokmannilta kurvattiin sitten kotiapäin mutta äiti heittikin semmoisen että käydään Polvijärveltä metsästämässä sitä ilmoitusta siitä koirasta ja sieltähän se löytyi! (: Niin se äiti soitti ja sopi kyseli koirasta ja kuullemma olisi mainio vahtikoira! Niimpä äiti sopi soittavansa koiran omistajalle milloinka päästäisiin katsomaan Mörköä. (: Mörkö on siis 8vuotias norjan harmaa. Kyllä jännittää miten se sitten tulee toimeen tuon Puffen kanssa.. Tuleekohan pieni karvapallo mustasukkaiseksi kun mamma ottaa uuden koiran. Noh, ken tietää? :D

Tämä episodin jälkeen takaisin kotiin ja sitten kengittäjä ilmoitti että pääsisi hoitelemaan Santun kaviot n. 16:30 ja soitteli sitten 16:14 että olisi tulossa. Niimpä hän sitten nakkasi minut tästä 101Bstä ja menimme hepotin luokse pari kilometriä eteenpäin Polvijärventietä.
Ajoimme pihaan ja hevoset höristivät korviaan meitä päin. Hain sitten Santtuliinin mutaisesta aidasta joka ei aluksi halunnut tulla. Jäi seisomaan eikä halunnut liikkua mutta pieni maiskutus ja napautus riimulla kylkeen sai sen liikkumaan (: Näin kävi kahdesti kunnes pääsimme portille ja vein Santun ylämäkeä pihaan jossa sille tuli ikävä kaveriaan. Hemmo & Santtu ovat kasvaneet kiinni toisiinsa ja hätääntyvät heti kun toinen viedään pois. Santtu pyöri ympyrää, hörisi ja etsi kaveriaan. Ja koska pihassa ei ollut mitään paikkaa mihin sen pistää kiinni menimme kengittäjän kanssa aitauksen portille jossa Santtu rauhoittui lopulta ja pääsimme kengittämään sitä. Tai no, kengittäjä pääsi vuolemaan kaviot kuntoon. :D

Siinä pitelin poikaa kiinni ja taputtelin sen kaulaa. Juttelin mukavia ja rapsuttelin sen turpaa. Ihanuus pisti päänsä syliini ja melkei nukahti (: Sitten alkoi maha murisemaan ja se popsi ruohoa välillä, mutta silmät sillä oli naulattuina tiellepäin. Välillä katsoi minua hölmistyneenä :D
Ensimäinen hiaano valmis kavio :3
Huuli hömpällä lörppäs :>
Rapsuttelin tonttuliinin otsaa niin sen tähti levis.. :c :D
Siinäpä taisi olla tämänkertainen postaus. :> Ensikerralla sitten taidamme puhua Möröstä!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti