27. marraskuuta 2012

OHO!

Kyllä, ei voi muuta sanoa näiden parin päivän ajalta..
Eilen poltin polveni nimittäin kiukaaseen.. toisen asteen palovammahan siitä sitten tuli ja ihana punainen ympärys tuossa haavan kohdalla. Tuli sellainen n. 2-3cm kokoinen haava.. 
tai no ei sitä haavaksi voi sanoa kun ei verta tule eikö? :D
Mutta siis, heti eikun kylmää vettä ja saunasta poies. Ja lisää kylmää vettä. Hoitoa ja hoitoa..
Nukkuminen ei ollu kivaa. Yritin väsätä suberlonista ja kankaasta väliaikasen bandagen koska sellaisia ei ollut.. ;_; Myh.. noh, tänään sain sitten hoito tuotteita kun äiti kävi kaupungilla. Nytpä siinä on kaunis valkea laastari päällä. Tämän hetkisestä tilanteesta ei ole kuvaa sillä olen väsynyt... heräilin yöllä kipuun kun peitto hiersi haavaa ja poikaystävän jalka oli sen päällä.. :< Noh, selvittiin. herättiin vasta 11 maissa.. juuh, koulu jäi välistä.. mutta huomenna sinne sitten selittelemään opettajalle.. :D

Mutta tänään kävi muutakin mukavaa.. poikaystäväni kävi Santulla ratsastamassa koska minä en voinut polveni takia.. :D Hieman kuva ja videomateriaalia siitä-->
Laatu on huono, mutta minkäs kännykälleen voi? :DJuu-uh.. Sittempä vielä lisää yllätyksiä kun mentiin tallin puolelle... :DEttä sellaista tänään.. mitä huomenna? 
En halua edes tietää... :D Noh, kyllä tämä tästä. Polvi paranee ja Santtu sai liikuntaa. Päivä pulkassa. Joten, seuraavaan postaukseen!

Kuittas, Kuurasusi~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti