17. huhtikuuta 2018

Ihana perheVihdoin taas täällä! On todellakin vaikeaa kirjoittaa tänne mutta yritän ryhdistäytyä pikkuhiljaa, sillä tulvaisuus näyttää paremmalle päivä päivältä. Hevosia en ole elämästäni jättänyt hetkeksikään pois, niinkuin Instagram tiliäni seuranneet voivat todeta, sekin tili on ollut hiljainen ja yksi syy siihen on uusi perheenjäsenemme, koiranpentu Hippie jonka elämästä voi lukea enemmän koirablogistani Tassujen Taikaa.

Nyt itse asiaan, kävin hiihtolomaviikon jälkeen Jyväkylässä pitkästä aikaa. Hermolomaa laskettelu loman jälkeen. Hevosia, valokuvausta, klippausta, ihania lapsia. Mitä muuta voikaan tarvita? Majoituin Creditin perheen luona ja en voi muuta sanoa että miten ihana tämä perhe voikaan olla. Olen niin iloinen tuntiessani näin hienoja ihmisiä ja pitää heidät ympärilläni vaikka välimatkaa on muutama sata kilometri.
Pääsin pitkästä aikaa tekemään oikeita hevos hommia, kuten herätä aikaisin aamulla ruokkimaan ja viemään hevosia ulos. Ikävä oman tallin pitoa, mutta onneksi tälläisiä mahdollisuuksia tulee joskus eteen.

Vietin Creditin perheen luona muutaman päivän ja siihen sisältyi hevosten hoitoa, lasten kanssa touhuamista sekä klippasimme Creditin takapuoleen muutaman tähden jonka jälkeen lähdimme napsimaan kuvia. Kuvista olen tyytyväinen, todella. En ole hetkeen päässyt kuvaamaan hevosia yhdessä omistajansa kassa ja heitä oli niin mukava kuvata. Luonnollisia malleja! Kiitos.

Kuvien muokkaukset heittelevät hieman erilaisia sävyjä ja tyylejä, muokkaan kuvat yksilöinä ja mietin enemmän tunnelmaa. Muokkaus taitoni ovat vielä melko amatöörimäiset, mutta tässähän sitä kehittyy ja huomaan että sitä olen tehnyt, kehittynyt. Tunnen onnistuvani kun asiakas on tyytyväinen.

Herra Creditin nuorempi omistaja pääsi myös kameran eteen tämän upean hevosen sekä myös hänen liikutus poninsa kanssa. Saimme kasaan ihania kuvia, tuo tyttö on kyllä niin malli kun voi joku olla, luonnollinen, mutta niin lapset aina ovatkin. Ihania.Kiitos, kun sain ikuistaa teidät kamerallani. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti