4. toukokuuta 2017

Tissivaljaat +kamera


Meiköhän otsikko liian rivoksi? No antaapa nyt olla ja mennään asiaan;

Keskiviikosta on tullut luultavimmin se perus tallipäivä, sillä taas käytiin Creditin luona keskiviikkona(03.05.) ja päätin lähteä maastoon vihdoin tuon action kamerani kanssa. Hieman huonommalla viritelmällä, nimittäin kotona ennen lähötä hoksasin, että meksikolaisesta turparemmistä saa itselleen ikäänkuin valjaat joihin keskiosaan sitten teippaa kameran kiinni. Kamalan näköinen ja hieman ehkä ikäväkin kun mitään joustoa ei ollut. Tämä oli vähänniinkuin tissivaljas(hymyilin ääneen) niinkuin Creditin omistajan kanssa tuumailtiin ennen lähtöämme. Mut hei, sehän on nyt muotia, eiks nii!?

Noh, ongelmana suurimpana olikin se etten nähnyt kameran näyttöä joten en tiennyt milloin se kuvasi ja maastoreitin upeimmat maisemat jäivät taltioimatta. Onneksi puhelin oli kuitenkin juuri silloin hyppysissä ja nappasin sillä videon pätkän instagramiin muistoksi.

Ensikerralla taidetaan saada seuraa kameran ulkoilutus lenkille jos aikataulut sallivat kun täällä kuitenkin näitä ratsukoita riittää. Ja jos ei vielä ensikerralle niin nimeän senkin velä testi kerraksi ja pyrin hommaamaan kunnon valjaat sekä myös ehkä sen paremman kypärä telineen.

Maastolenkkimme kesti about tunnin verran ja sports tracker oli päällä jotta saisin nähdä reitin sekä katsoa hieman nopeuttamme. Lenkin jälkeen, jo normaaliin tapaan ruunan koipien kylmäys, pari herkkupalaa poskeen ja loimet niskaan vaikka melko lämmin ilma olikin. Credit ei paljoa hionnut, mutta paikoittain se oli märkä joten oli turvallisempi heittää loimi päälle.
Vasen etukenkäkin jäi matkanvarrelle jonnekkin, mutta omistaja ei siitä yllättynyt, on kuullemma kummallista että popot ovat pysyneet jalassa tähän asti. Lauantaina on kengittäjäkin tulossa niin mikään hätä ei ollut.


Haluatteko näitä videoita lisää jos vähän parantelen viritelmiä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti