Jessie

Minua sanotaan aina ensisilmäyksellä ujoksi, mutta ystäväni jotka tuntevat minut paremmin osaavat sanoa, että olen hyvin äänekäs, huumorintajuinen sekä hassu persoona. Mitäpä se hassu sitten tarkoittaa on jokaisen oma tulkinta. Itse pidän itseäni järkevänä yllätyshulluna sekä laumasieluna.
Pituutta multa löytyy 165,5cm ja lempiväri vihreä.

Hevoset ovat olleet osa elämääni 5 vuotiaasta saakka. Ja olen harrastanut tätä ihanaa lajia ratsastuskouluissa ja itsenäisesti. En käynyt nuorempana valmennuksissa mutta harjoituskisat olen ratsastanut niin koulu- kuin estepuolella.
Tasoltani olen ruostunut HeB-A, re 100cm ja ruostunut koska hevostelu jäi pariksi vuodeksi sivummalle ennen omaa hevostani Santtua jonka ostin 2012. Ravuria koulutellen muistuttelin itseni taas ratsastuksen saloihin ja kävin muutamalla tunnilla vaikka mieli olisi tehnyt käydä säännöllisesti ja päästä jopa tuolla lämppärillä valvovan silmän alle, mutta rahatilanne puuttui peliin ja elämään.
Hyvin pärjäsimme Santun kanssa itseksemmekin kunnes piti tehdä raskain päätös. Päästää rakkain ystäväni vihreimmille laitumille tammikuussa 2016.

Opiskelen tällähetkellä oppisopimuksella ratsastuksenohjaajaksi Kuopiossa, Vuorelan Tallilla.

Harrastan myös valokuvamallin hommia
Kuvan ottanut J.Ahtikallio Photography

Minä ja ensimmäinen hevoseni Santtu vuonna 2013
Olen Forever jälleenmyyjä, minulta voit tilata
mitä ihanimpia aloe vera tuotteita!
Kuurasusi@hotmail.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti