15. helmikuuta 2017

Juoksutusta


Tämä postaus tulee todella, todella myöhässä, mutta tulee kuitenkin. Viimeksi kävin Creditin luona juoksuttamassa ruunaa samalla kun annoin herralle enismmäisen BEMER hoidon mistä kerroin edellisessä postauksessa(eli tämä on tapahtunut 02.02.2017).

Kävelimme pellolle hoidon jälkeen missä herra kävi maaten ja piehtaroi molemmat kylkensä muutamaan otteeseen ympäri. Kävelimme tämän jälkeen jonkun aikaa kunnes ruuna omatahtoisesti halusi ravata jota vähän jarruttelin, mutta kyllä se vaan ravasi molempiin suuntiin täysin itse. Oikeaan kierrokseen se jopa laukkasikin, mutta toppuutin menoa ettei jalka ainakaan pahentuisi.

Seurasin haukkana liikettä ja piti todeta, että kyllä hevonen ontui jalkaansa hieman, mutta otin myös huomioon pellon epätasaisen pohjan. Tasaisella tiellä hevonen ei ontunut ollenkaan kun otin pienen ravipätkän sen veressä ja tiirailin jalkaa. Liikkuminen ei kuitenkaan rasittanut hevosta sillä vuohisessa oleva neste hävisi ja se on kävellyt siitä lähtien täysin normaalisti. Creditin liikutus on tapahtunut juoksuttamalla ja itsenäisesti riekkumalla kaverin kanssa tarhassa, aina liikutuksen jälkeen on laitettu kylmäys patjat etujalkoihin sekä muutenkin jalkoja on kylmätty 2-4 krt päivässä.

IMG_7183 IMG_7187


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti