9. helmikuuta 2014

Apassionata 2014 Time For Dreams

 Nyt on tämän vuoden Apassionatassa käyty ja voin sanoa että oli MAHTAVA show!
Olin viimeksi muutama vuosi sitten ja muistot ovat vähäisiä mutta sen mahtavan tunnelman muistan ja pieniä pätkiä esityksestä. Mutta nyt on muistoja kerrakseen niin videoina sekä kuvian vaikkakin huonohko laatuisina mutta ideahan on tärkein. :)
Valvoimme poikaystäväni Rauskun kanssa koko yön ennen launtaita(8.2) että emme myöhästyisi bussistamme mikä lähti 5:30 Viinijärven linja-autoasemalta. Äitini oli lupautunut ajamaan meidät Viinijärvelle aamusta sekä hakemaan illasta kunhan saavumme takaisin reissustamme.
Bussi tuli ajallaan paikalle mistä nousimme kyytiin ja kammoksuin hieman sitä että jouduimme niin taakse bussia(olen siis matkapahoinvoiva pitemmillä matkoilla) mutta matka sujui ilman pahoinvointia ja muuta epämukavaa. Nukuimme oikeastaan koko matkan Viinijärveltä Helsinkiin pysähdys taukoja lukuunottamatta milloin kävimme toetty asioilla sekä ostamassa kahvia ja evästä.
Matka Helsinkiin oli pitkä ja hieman epämukava mutta se palkittiin itse Hartwall areenalla. Odottelin kokomatkan ajan että pääsen katselemaan osto kojuja ja ostelemaan kaikkea turhaa mutta hyvät hyssykät! Siellä ei ollutkaan tälläkertaa mitää muita kuin ruoka sekä Apassionatan omat kojut. Viimeksi kuin siellä käytiin niin oli kaikenmaailman kojuja hevostarvikkeista yksityisyrittäjien putiikkeihin. Harmitti hieman mutta olihan Show mitä mainioin! Otin paljon kuvia sekä videoita huomaten loppupeleissä miten kammottavalaatuista materiaalia tuli otettua... Mutta ehkäpä ensikertaan on parempi kamera käytössä. Loppupuolen videot sekä kuvat on valitettavasti otettu kännykällä sillä kamerani tila loppui, koska edellinen muistikorttini halkesi eli käytin pienempää korttia enkä tajunnut ostaa matkanvarrella isompaa.
Pyydän anteeksi että tämä on jaksottaisesti videoina(part1,2,3,4), mutta Premiere ei oikein ollut yhteistyöhaluinen yli 10min pitkien videoiden kanssa joten päätin pätkittää tämän näin.

Matkaan showsta tarttui ihanan pehmeä fleece tyyny sekä hieno kahvimuki!

Ensivuonna uudestaan? KYLLÄ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti